۱۶۶ هکتار اراضی دولتی در دیماه امسال رفع تعرض شد
۱۶۶ هکتار اراضی دولتی در دیماه امسال رفع تعرض شد
یک مقام مسئول از رفع ۳۷۷ مورد تعرض به اراضی دولتی در زمینهایی به مساحت ۱۶۶ هکتار و اجرای احکام ۵۶ فقره به مساحت ۶۶ هکتار و به ارزش ۹۴۸ میلیاردتومان در دیماه امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جواد خردمند، فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن، آمار عملکرد آن یگان را برای رفع تصرف از اراضی دولتی در دیماه، اعلام کرد.
فرمانده یگان حفاظت سازمانِ ملی زمین و مسکن از وقوع ۳۷۷ فقره تصرف و رفع فوری آنها در زمینهای دولتی به مساحت بیش از ۱۶۶ هکتار در دیماه سال جاری، خبر داد و گفت: در دی ماه ۴۸۸ فقره گزارش مردمی به یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن، گزارش شد.
خردمند با اشاره به اینکه در استانهای سیستانوبلوچستان و قم هیچ گونه تعرضی انجام نشده است، بیشترین تصرف را مربوط به یزد با ۲۹ فقره تعرض در زمینی به مساحت ۸۹ هزار و ۳۶۳ مترمربع، فارس با ۵۳ مورد تعرض در ۴۶۱ هزار و ۳۰۰ مترمربع، و بوشهر ۵۱ فقره تعرض در ۵۶ هزار و ۸۸۵ مترمربع برشمرد.
به گفته فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن، از نظر مساحت تعرض به اراضی دولتی، استان اصفهان با ۲۲ مورد تعرض در زمینی به مساحت ۲۸۰ هزار و ۵۰ مترمربع، خراسان رضوی با ۱۴ مورد تعرض به ۱۹۴ هزار و ۲۵۰ مترمربع، کرمان با ۱۲ مورد تعرض به زمینهایی به مساحت ۸۹ هزار و ۳۶۶ مترمربع، یزد با ۲۹ مورد تعرض در زمینی به مساحت ۸۹ هزار و ۳۶۳ مترمربع، و خوزستان ۱۹ مورد تعرض در زمینهایی به مساحت ۸۵ هزار و ۶۴۵ مترمربع، بیشترین مساحت تعرض به اراضی دولتی را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که به غیر از استانهای سیستان و بلوچستان و قم که هیچ گونه تعرضی در آنها ثبت نشده، استانهای سمنان با یک مورد تعرض در زمینی به مساحت ۲۷۵ مترمربع، آذربایجان شرقی ۲ مورد تعرض در زمینی به مساحت ۴۸۰ مترمربع، آذربایجان غربی ۶ مورد تعرض در زمینی به مساحت یکهزار و ۴۷۰ مترمربع، لارستان ۴ مورد تعرض در زمینی به مساحت یکهزار و ۸۷۸ مترمربع، کمترین تعرض به اراضی دولتی از نظر تعداد و مساحت در آنها به ثبت رسیده است.
به گفته وی، در تهران ۱۹ فقره تعرض به اراضی دولتی در زمینی به مساحت ۵۹ هزار و ۳۲۰ مترمربع، رخ داد.
بر اساس اعلام فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن تعرض به اراضی دولتی در استانهای مختلف و عملکرد یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن برای شهریور امسال، شامل رفع یک مورد تعرض به ۴۸۰ مترمربع زمین، ۶ مورد تعرض در زمینی به مساحت یکهزار و ۴۷۰ مترمربع زمین در آذربایجانغربی، رفع یک مورد تصرف در ۶ هزار و ۱۰۵ مترمربع اراضی در استان اردبیل، رفع ۲۲ مورد تعرض از ۲۸۰ هزار و ۵۰ مترمربع زمین در استان اصفهان و رفع ۱۳ مورد تعرض از ۱۷ هزار و ۸۴۷ مترمربع اراضی در استان البرز است.
نظرات بسته شده است.