اخبار ورزشی

استارت آتشین ماشین امتیازگیری والیبال‌ ایران

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، هفته اول لیگ برتر والیبال ایران در حالی به پایان رسید که یک دیدار آن به تعویق افتاد. در یکی از بازی‌های برگزارشده این هفته، تیم فولاد سیرجان ایرانیان با نتیجه سه بر صفر از سد تیم تهران بیشه چمستان عبور کرد.

با وجود اینکه فولاد سیرجان ایرانیان در سه ست پیاپی به پیروزی رسید، بهروز عطایی در کمال تعجب از عملکرد شاگردانش راضی نبود و از آن‌ها انتقاد کرد.

اما وقتی آمار مسابقه منتشر شد، مشخص شد که علی حاجی‌پور، قطر پاسور ملی‌پوش این تیم، عملکردی رؤیایی از خود به نمایش گذاشته است.

حاجی‌پور در سه ست ۲۳ امتیاز به دست آورد و با این درخشش، عنوان بهترین بازیکن هفته اول را از آن خود کرد. بهروز عطایی که برای ماندن حاجی‌پور در تیمش تلاش بسیار زیادی کرد، حالا مزد این تلاش خود را با درخشش این بازیکن به‌خوبی دریافت کرده است.

مطمئناً درخشش علی حاجی‌پور به این دیدار ختم نمی‌شود و در هفته‌های آینده نیز باید شاهد چنین عملکردهایی از بهترین قطر پاسور آسیا در سال ۲۰۲۶ باشیم.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *