اخبار سیاسی

بازداشت 2 تروریست و کشف 109 قبضه سلاح جنگی در کرمانشاه

بازداشت 2 تروریست و کشف 109 قبضه سلاح جنگی در کرمانشاه

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای از بازداشت 2 عضو تیم قاچاق سلاح جنگی از اقلیم کردستان برای عملیات‌های تروریستی و ضبط 109 قبضه سلاح جنگی خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: 

به استحضار شهروندان گرامی می‌رساند با مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌‌کل اطلاعات استان کرمانشاه و همکاری جان برکفان مرزبانی فراجا، 2 عضو یک تیم قاچاق سلاح جنگی از اقلیم کردستان برای عملیات‌های تروریستی، هنگام ورود به کشور شناسایی و دستگیر شدند.

این تیم حرفه‌ای قاچاق سلاح که متشکل از یک ایرانی و یکی از اتباع کشورهای همسایه است، پیش از ورود به کشور تحت رصد امنیتی سربازان گمنام امام زمان(عج) قرار گرفت و پس از شناسایی دریافت‌کنندگان سلاح‌ها، هنگام ورود به کشور دستگیر و تعداد 99 قبضه سلاح کمری، 10 قبضه کلاشینکف، 1700 عدد تیر فشنگ کمری و 198 تیغه‌ خشاب کمری کشف و ضبط گردید.

 

در پایان ضمن تشکر مجدد از ایرانیان میهن‌دوست برای ارائه گزارش‌های مردمی و باتوجه به نقش تعیین کننده‌ی زمان در پیگیری گزارشات، از ملت بزرگوار تقاضا دارد موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن، به ستاد خبری وزارت اطلاعات(شماره 113) یا درگاه‌های رسمی ستاد خبری این وزارت خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به آدرس vaja113@(با تیک آبی) گزارش فرمایند.

اداره‌‌کل اطلاعات استان کرمانشاه

21 مهرماه 1405

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران , حملات تروریستی ,

 

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *