اخبار ورزشی

به‌زودی: پایان کار مرد سال آسیا در الهلال

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، آینده سالم الدوسری در الهلال با ابهام‌هایی روبه‌رو شده و عبدالعزیز المریسل، خبرنگار عربستانی، مدعی است فصل جاری می‌تواند آخرین فصل حضور کاپیتان آبی‌های ریاض در این تیم باشد.

المریسل در برنامه «نبض طویق» گفت: «همام الهمامی به الهلال منتقل خواهد شد و پرونده سالم الدوسری را می‌بندد.»

براساس گزارش رسانه‌های عربستانی، مذاکرات الهمامی برای تمدید قرارداد با الشباب به دلیل اختلاف طرفین متوقف شده است. همزمان چند باشگاه خواهان جذب این بازیکن شده‌اند و الهلال نیز شرایط او را زیر نظر دارد.

این خبرنگار ادامه داد: «حمایتی که هواداران الهلال از سالم الدوسری انجام می‌دهند، در آینده به همام الهمامی منتقل خواهد شد. او با توجه به نمایشی که در تیم ملی عربستان داشته، در حال حاضر شایسته چنین حمایتی است.»

الهمامی در جام خلیج فارس به‌عنوان بهترین بازیکن مسابقات انتخاب شد و نقش مهمی در قهرمانی عربستان داشت. او در دیدار فینال برابر امارات نیز یکی از گل‌های پیروزی دو بر صفر تیمش را به ثمر رساند.

سالم الدوسری از ابتدای فصل جاری برای الهلال به میدان نرفته است. این بازیکن پس از مصدومیتی که در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ برایش به وجود آمد، تحت عمل جراحی قرار گرفت و همچنان دوران بازگشت به میادین را سپری می‌کند.

الهلال در پست بال چپ، محل بازی الدوسری، کریسنسیو سامرویل هلندی و گابریل مارتینلی برزیلی را نیز در اختیار دارد. حضور این دو بازیکن خارجی در کنار احتمال جذب الهمامی، رقابت برای بازگشت کاپیتان الهلال به ترکیب اصلی را دشوارتر کرده است. با این حال، ادعای پایان دوران سالم الدوسری در الهلال تاکنون از سوی باشگاه تأیید نشده است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *