اخبار اجتماعی

تغییر محتوای مجلات رشد برای برقراری ارتباط مؤثر با دانش‌آموزان

تغییر محتوای مجلات رشد برای برقراری ارتباط مؤثر با دانش‌آموزان

سید سعید بدیعی، مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، با اشاره به برگزاری بیست‌وسومین نشست معاونان و نمایندگان مجلات رشد شهر تهران در مدرسه تاریخی دارالفنون، نقش این مجلات را در فرایند تعلیم و تربیت کشور بسیار حیاتی دانست.

وی با تبیین تفاوت فرایند تولید و توزیع کتاب‌های درسی با مجلات رشد اظهار کرد: سالانه حدود 160 میلیون جلد کتاب درسی در کشور تولید می‌شود که توزیع آن با وجود محدودیت‌های تأمین کاغذ، کار دشواری است. با این حال، مجلات رشد به دلیل انتشار مستمر در طول سال، فرایند توزیع پیچیده‌تری دارند و باید حتی به دورافتاده‌ترین مدارس نیز ارسال شوند.

بدیعی در خصوص مدیریت هزینه‌ها تأکید کرد: با وجود افزایش هزینه‌های تولید، تلاش مجموعه بر این بوده است که بار مالی مضاعفی به خانواده‌ها تحمیل نشود و قیمت مجلات به گونه‌ای مدیریت شود که در دسترس همگان قرار گیرد.

مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی با اشاره به تغییرات محتوایی مجلات رشد بیان کرد: به منظور انطباق بیشتر محتوا با شرایط روز، شماره‌های هفتم تا نهم برخی مجلات که آماده چاپ بودند، بازگردانده شدند. این اقدام با هدف گنجاندن مطالب مرتبط با وقایع اخیر و گرامیداشت یاد و نام شهدای دانش‌آموز، به‌ویژه شهدای مدرسه شجره طیبه میناب صورت گرفت.

وی در پایان با تأکید بر لزوم انتقال مفاهیم تربیتی به نسل جدید افزود: تبیین فرهنگ مقاومت و ایثار برای دانش‌آموزان ضروری است، اما باید این موضوعات متناسب با سن و ظرافت‌های روحی آنان در محتوای مجلات ارائه شود. تلاش ما بر این است که با به‌روزرسانی مطالب، مجلات رشد علاوه بر جنبه آموزشی، محتوایی شاد و جذاب برای مخاطبان کودک و نوجوان داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *