اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ضربه به بارسلونای خوفناک: فقط فلیک ماند و 6 نفر!

2539573

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، بارسلونا با سرعتی دست‌نیافتنی برای سایر رقبا تمام مسابقات خود را با پیروزی پشت سر گذاشته بود و رافینیا با زدن چهارده گل در هشت بازی درخشش فوق‌العاده‌ای داشت. با وجود این حس‌وحال عالی، تمام این مسائل به مدت سه هفته متوقف خواهد شد تا ملی‌پوشان در مسابقات ملی شرکت کنند.

بارسلونا یکی از تیم‌هایی است که بیشترین آسیب را از خروج جمعی بازیکنان ملی‌پوش متحمل می‌شود. در مجموع شانزده بازیکن در ساعات آینده اردو را ترک خواهند کرد. بزرگ‌ترین گروه متعلق به بازیکنان اسپانیا با ۹ نفر است. 

لوئیس دلافوئنته ۷ بازیکن را به تیم ملی بزرگسالان و ۲ بازیکن را به تیم زیر ۲۱ سال دعوت کرده است، در حالی که گاوی را دعوت نکرده و خوان گارسیا نیز مصدوم است.

2539573

یورگن کلوپ کریم آدیمی را به تیم ملی آلمان دعوت کرده است، در حالی که آنتونی گوردون با تیم ملی انگلیس همراه خواهد شد. ژول کنده و ژائو کانسلو نیز به ترتیب به تیم‌های ملی فرانسه و پرتغال دعوت شده‌اند، و دومینیک لیواکوویچ نیز راهی کرواسی می‌شود.

مورد خاص مربوط به رافینیا است که بیش از سی هزار کیلومتر را برای انجام دو بازی دوستانه با برزیل در استرالیا و یک بازی دیگر در هند طی خواهد کرد. نگرانی بزرگ درباره رافینیا این است که او در دو مرتبه قبلی حضور با تیم ملی برزیل دچار مصدومیت شده بود. همچنین دو بازیکن از تیم پایه نیز به اردوی تیم‌های ملی خود ملحق خواهند شد.

با در نظر گرفتن مصدومان تیم در اتاق پزشکی، وضعیت به گونه‌ای است که فلیک در هفته‌های آینده تنها شش بازیکن از تیم اصلی را برای تمرین در اختیار خواهد داشت: وویچک شچنسی، برایان فارییاس، الخاندرو بالده، جرارد مارتین، گاوی و گابریل ژسوس.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *