اخبار سیاسی

فردا؛ جلسه مجازی مجلس برای رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی دفاع

نظر کمیسیون امنیت ملی درباره برنامه وزیر پیشنهادی دفاع اعلام می‌شود

عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه‌ی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، درخصوص جلسه‌ی رأی اعتماد به مهرداد اخلاقی وزیر پیشنهادی دفاع گفت: جلسه فردا (یکشنبه 26 مهر) مجلس به‌‌صورت مجازی برگزار خواهد شد که در این جلسه صلاحیت مهرداد اخلاقی وزیر پیشنهادی دفاع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: در این جلسه ابتدا نمایندگان موافق و مخالف وزیر پیشنهادی دفاع به ارائه نظرات خود را درباره صلاحیت، سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی می‌پردازند و سپس وزیر پیشنهادی دفاع برنامه‌هایش را تشریح کرده و به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد.

سخنگوی هیئت‌رئیسه‌ی مجلس عنوان کرد: در پایان جلسه نیز رأی‌گیری درباره صلاحیت و رأی اعتماد به وزیر دفاع توسط نمایندگان مجلس انجام خواهد شد.

به گزارش رز نیوز به نقل از تسنیم، در جریان جنگ 40 روزه بود که دشمن آمریکایی صهیونی در حملات خود به تهران سرلشکر امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در ابتدای جنگ تحمیلی سوم ترور کرد و به شهادت رساند پس از آن بود که رئیس جمهور طی نامه‌ای سردار سید مجید ابن الرضا را به سرپرستی این وزارتخانه منصوب کرد.

مهرداد اخلاقی 13 مهرماه با نامه‌ی پزشکیان به مجلس برای تصدی وزارت دفاع معرفی شده بود. در هفته‌ی گذشته نیز اخلاقی طی دو جلسه با نمایندگان مجلس، برنامه‌های خود را تشریح کرده و نقطه نظرات نمایندگان را شنید. وی هم‌چنین اخیراً به دیدار فرماندهان ارتش و سپاه رفت و موارد مد نظر آنان را استماع کرد.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *