اخبار تکنولوژی

فشار تولید اسکویید گیم؛ خالق سریال جنجالی ۱۰ دندان خود را از دست داد

تریلر فصل سوم اسکویید گیم امروز پخش می‌شود؛ بازگشت سریال هیجان‌انگیز نتفلیکس

هوانگ دونگ هیوک، خالق سریال پرطرفدار اسکویید گیم در جدیدترین مصاحبه‌اش از فشارهای طاقت‌فرسای تولید این سریال پرده برداشت. او فاش کرد که در مجموع، دست‌کم ۱۰ دندان خود را طی ساخت سه فصل این مجموعه از دست داده است.

دونگ هیوک توضیح داد که در فصل اول اسکویید گیم مجبور شد حدود ۸ دندانش را بکشد و حالا در جریان تولید فصل سوم، دو دندان دیگر را نیز از دست داده است. او هنوز این دندان‌ها را جایگزین نکرده و گفته همچنان منتظر است.

کارگردان کره‌ای تاکید کرد که ساخت فصل دوم و سوم اسکویید گیم بسیار دشوارتر از انتظارش بود، زیرا نگارش و فیلم‌برداری به‌صورت هم‌زمان انجام می‌شد و تولید حدود یک سال به‌طول انجامید. او فرایند تولید فصل‌های دون و سوم را از نظر جسمی بسیار خسته‌کننده توصیف کرد.

مقاله‌های مرتبط:

به‌نوشته‌ی Comingsoon، فصل دوم اسکویید گیم با پایانی پرتنش به پایان رسید و حالا دونگ هیوک وعده داده است فصل سوم، پایانی مهیج برای این مجموعه خواهد بود. ازجمله ویژگی‌های این فصل می‌توان به بازی‌هایی ترسناک با محوریت ارتفاع اشاره کرد. فصل نهایی اسکویید گیم از ۲۷ ژوئن ۲۰۲۵ (۶ تیر ۱۴۰۴) در نتفلیکس منتشر می‌شود.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *