اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

مضحک‌ترین اتفاق هفته در فوتبال مکزیک (عکس)


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، دیه‌گو روسی، مهاجم ۲۸ ساله مونتری، برای سرپوش گذاشتن روی تلاش ناموفق خود در ضربه ایستگاهی مقابل گوادالاخارا، خودش را روی زمین انداخت. روسی در اواخر نیمه اول قصد داشت یک کرنر سریع بزد، اما مهاجم مونتری به شکلی ناخواسته با پشت پا به ساق پای کمک‌داور ضربه زد و کاملاً غافلگیر شد.

او پس از این اتفاق عجیب، به شکلی نمایشی خود را روی زمین انداخت و سپس به داور نگاه کرد تا اعتراض کند، در حالی که کمک‌داور نسبتاً نسبت به این ماجرا بی‌تفاوت به نظر می‌رسید.

2554217

هواداران در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های طنزآمیزی به این لحظه سرگرم‌کننده نشان دادند. یکی از کاربران نوشت: «چه تکلی.» دیگری کامنت گذاشت: «تصور کن روی این صحنه دایو بزنی.» فرد دیگری نوشت: «خدا برکت بدهد به لیگ مکزیک.»

کاربر دیگری گفت: «این صحنه واقعاً خنده‌دار است.» و یکی دیگر افزود: «چرا خودش را همین‌طوری روی زمین انداخت؟ کمک‌داور که قرار نیست کارت بگیرد.»

2554218

بازی برای روسی کلافه‌کننده‌تر هم شد زیرا گل تساوی او در دقایق پایانی مردود اعلام شد. مونتری پس از گل دقیقه ۹ روبرتو آلوارادو برای گوادالاخارا عقب افتاده بود. روسی در دقیقه ۹۵ موفق شد توپ را وارد دروازه کند، اما این گل به دلیل خطای هند توسط کمک‌داور ویدئویی مردود اعلام شد.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *