اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

مورینیو: این یک شورش احساسی و شجاعانه بود!

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، فده والورده پس از این کامبک در گفتگو با مووی‌استار گفت: «اوه، سخت بود. نیمه نخست پایاپای بود. نه آن‌ها موقعیتی پیدا کردند و نه ما توانستیم بازی را درک کنیم. روی مسائل زیادی کار کردیم، اما نتوانستیم پیاده‌سازی کنیم. پس از آن، با شورش توانستیم کارهای تمرین‌شده را انجام دهیم.» 

درباره این موضوع از مورینیو نیز در تلویزیون رسمی این دیدار و در نخستین مصاحبه کنار زمین سوال شد: «من با فده موافق نیستم. آن‌ها بازی متفاوتی نسبت به تمام دیدارهایی که تا امروز انجام داده بودند، ارائه دادند.»

2548836

مسابقه را چگونه توصیف می‌کنید؟

حریف دشوار بود، آن‌ها ورزشی متفاوت با فوتبالی که به آن عادت داریم بازی می‌کنند. برای آن‌ها نیز بسیار پیچیده است که با آن ریتم و شدت در طول نود دقیقه بازی کنند. آن‌ها مستحق این بودند که با برتری پیش بیفتند، هرچند که از یکی دو گل خوشم نیامد به خصوص گل دوم 0روی اشتباه وینیسیوس). رئال هرگز نباید اینگونه گل بخورد. پس از آن با شجاعت زیادی تغییر وضعیت دادیم. شجاعتی که بازیکنان داشتند. تساوی که یک امتیاز مثبت بود را خواستیم. این یک پیروزی بسیار مهم است، شش امتیاز مقابل دو حریف که بسیار دشوار بودند. خود را در موقعیت خوبی قرار می‌دهیم.

تنظیمات تاکتیکی در بین دو نیمه بیشتر روی همین نقطه متمرکز شد؟

بله، اما نمی‌توانستیم همان کاری را انجام دهیم که آن‌ها انجام دادند. آن‌ها در جریان یک ضدحمله به گل رسیدند. پس از آن، بازیکنان ما با روحیه‌ای مبارزه‌طلبانه، اما در عین حال سازمان‌یافته و احساسی، واکنش نشان دادند؛ البته این واکنش در چارچوب یک ایده تاکتیکی مشخص بود که آن را می‌شناختم. سال‌های زیادی در ایتالیا کار کرده‌ام و گاسپرینی را می‌شناسم. آن‌ها ما را غافلگیر کردند، اما در فوتبال معجزه‌ای وجود ندارد. هیچ تیمی نمی‌تواند ۹۰ دقیقه با چنین شدت و ریتمی بازی کند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *