آبیپوشان به دنبال محرومیت بازیکنان جدا شده!
به گزارش “رزنیوز”، بعداز پایان فصل گذشته لیگ برتر تعداد زیادی از بازیکنان استقلال خوزستان که با این باشگاه قرارداد داشتند، به واسطه عدم دریافت مطالبات خود در مدت زمان قانونی، به صورت یک طرفه قرارداد خود را فسخ کردند و برخی از آنها راهی تیم های دیگر شدهاند.
حالا در شرایطی که استقلال خوزستان یکی از ضعیف ترین عملکردها را در نقل و انتقالات تابستانی داشته، مدیران این باشگاه پیگیر فسخ قراردادهای یک طرفه شدهاند.
مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در این خصوص گفته است: «به دلیل عدم توانایی در اجرای تعهدات مالی، برخی بازیکنان طبق بندهای قانونی قراردادهای خود را فسخ کردند. البته برخی از این فسخها غیرقانونی بوده و باشگاه در حال پیگیری حقوقی آنهاست.»
او افزود: «اسفند ۱۴۰۳ به بازیکنان پرداختی داشتیم، اما کمتر از یک ماه بعد، تیم برای سومین بار در فصل اعتصاب کرد. این موضوع عجیب بود. به نظرم تنها مسئله مالی در این تصمیم مؤثر نبود. با وجود مشکلات صنعت فولاد، شرکت گروه ملی همچنان حامی باشگاه بود.»