اخبار سلامت

آیا ماست می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد؟

سکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ و ناتوانی در جهان است و فشار خون بالا در بروز حدود ۵۷ درصد از موارد سکته مغزی نقش دارد.

به گزارش رزنیوز، این در حالی است که گفته میشود مصرف ماست می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و عملکرد عروقی را به‌ویژه در افرادی که فشار خون بالا دارند، بهبود بخشد.

چرا ماست می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد؟

ماست سرشار از باکتری‌های مفید برای سلامت روده است: یکی از دلایل احتمالی تاثیر ماست در کاهش خطر سکته، وجود پروبیوتیک‌ها است. این باکتری‌های مفید به تعادل میکروبیوم روده کمک می‌کنند و تحقیقات نشان می‌دهد که سلامت روده با عواملی مانند فشار خون و التهاب بدن ارتباط مستقیم دارد.

روده سالم باعث تولید ترکیبات مفیدی مانند اسیدهای چرب زنجیره‌کوتاه می‌شود که سلامت قلب را تقویت می‌کنند. در مقابل، فقدان تعادل بین باکتری‌های «خوب» و «بد» می‌تواند فشار خون را افزایش دهد و خطر سکته را بالا ببرد. از آنجا که ماست حاوی باکتری‌های مفید است، مصرف آن می‌تواند تعداد پروبیوتیک‌ها را افزایش دهد، محیط روده را بهبود بخشد و مجموعه‌ای از آثار مثبت در بدن ایجاد کند و در نتیجه احتمال سکته را کاهش دهد.

ماست غنی از مواد مغذی مفید برای قلب است: ماست مواد معدنی مهمی مانند کلسیم و پتاسیم دارد که در تنظیم فشار خون نقش دارند. پژوهش‌ها پیوسته ارتباط این مواد را با کاهش خطر پرفشاری خون و سکته مغزی نشان داده‌اند.

به گزارش ایندیپندنت، برای تقویت بیشتر سلامت قلب، ماست را با میوه‌های غنی از پتاسیم مانند موز، انار، کیوی یا آلبالو ترکیب کنید.

منبع عالی پروتئین است: یک فنجان ماست ساده و بدون چربی حدود ۱۴ گرم پروتئین دارد، در حالی که ماست یونانی در هر فنجان تا ۲۵ گرم پروتئین دارد. رژیم‌های پرپروتئین با کمک به حفظ ترکیب بدنی سالم به‌طور غیرمستقیم خطر سکته را کاهش می دهند. پروتئین باعث می‌شود در وعده‌های غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید، پرخوری نکنید و وزن متعادل داشته باشید که همه این عوامل در کاهش خطر سکته موثرند.

انتهای پیام

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *