اخبار اجتماعی, اخبار خانواده

ارائه بسته‌های جامع ایجاد اشتغال، ساخت مسکن و راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی در چابهار

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان بهزیستی کشور، در نشستی با مسئولان محلی چابهار، با تاکید بر اهمیت ویژه این منطقه مرزی، از ارائه بسته‌ای جامع شامل ایجاد اشتغال، ساخت مسکن، راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی و گسترش خدمات پیشگیرانه و غربالگری در شهرستان خبر داد.

سید جواد حسینی پنجشنبه ۱۸ دی در نشست شورای اداری چابهار با تشریح «مربع طلایی» سیاست‌های خود شامل «فرصت‌آفرینی و توانمندسازی»، «خدمات پیشگیرانه»، «مشارکت‌جویی» و «محله‌گرایی»، وعده‌های عملیاتی متعددی برای توسعه منطقه ارائه کرد.

وی درباره برنامه‌های اشتغال گفت: برای ۱۴۶۵ نفر از جامعه هدف اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم و یک پنل خورشیدی ۵ مگاواتی راه‌اندازی خواهد شد تا ۶۰۰ معلول دارای شرایط سخت از درآمد آن بهره‌مند شوند.

در زمینه مسکن نیز حسینی اعلام کرد: ۴۶ واحد مسکونی برای مددجویان احداث خواهد شد و وام قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیونی به همراه کمک بلاعوض به آنان پرداخت می‌شود.

وی به حمایت تحصیلی اشاره کرد و گفت: به ۱۴۰۰ دانش‌آموز و دانشجوی چابهار کمک‌هزینه تحصیلی با میانگین ۱۵ میلیون تومان اعطا می‌کنیم.

حسینی درباره حمایت از زنان سرپرست خانوار نیز تصریح کرد: تمامی زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری تحت پوشش بیمه رایگان قرار می‌گیرند و حق مراقبت از کودک برای آنان برقرار می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی همچنین به برنامه‌های پیشگیرانه و سلامت اشاره کرد و افزود: غربالگری سراسری بینایی، شنوایی، اوتیسم و سلامت زنان سرپرست خانوار با پوشش بیش از ۹۰ درصد اجرا خواهد شد و مراکز مشاوره ژنتیک و مراکز بهبود و صیانت برای پیشگیری از بازگشت معتادان بهبودیافته توسعه می‌یابد.

وی تاکید کرد: تعداد مراکز ارائه خدمات روانشناختی و مراکز مثبت زندگی به حدی افزایش می‌یابد که هیچ مددجویی پشت نوبت نماند و ویلچر برای تمام نیازمندان تامین خواهد شد.

حسینی با اشاره به جمعیت سیال و مهاجرپذیر چابهار گفت: این ویژگی‌ها هم فرصت و هم چالش ایجاد می‌کند و نابرابری‌های شهری در چنین شهرهایی می‌تواند افزایش یابد؛ بنابراین تقویت فعالیت‌های اجتماع‌محور و محله‌گرا ضروری است.

رئیس سازمان بهزیستی با رد ادعاهایی مبنی بر عدم توجه به معلولان منطقه افزود: سازمان بهزیستی خدمات متعددی ارائه کرده است؛ از جمله خدمت‌رسانی به ۱.۶ میلیون معلول، نجات ۵۵۰ هزار نفر از نابینایی و ارائه خدمات اورژانس اجتماعی از طریق خط ۱۲۳.

وی همچنین اعلام کرد: شورای ارتقای شاخص‌های بهزیستی استان سیستان و بلوچستان با حضور نمایندگان استانی و ملی هر دو هفته یکبار تشکیل می‌شود تا شاخص‌های رفاهی استان به میانگین کشوری نزدیک شود.

این نشست با حضور فرماندار، امامان جمعه، نماینده مجلس، اعضای شورای شهر و دیگر مسئولان محلی و کشوری ۱۸ دی در چابهار برگزار شد.

انتهای پیام

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *