اخبار تکنولوژی

اپل موزیک با هوش مصنوعی متحول می‌شود؛ گزارش منبع آگاه

اپل موزیک با هوش مصنوعی متحول می‌شود؛ گزارش منبع آگاه

اپل درحال بازطراحی اپل موزیک با تمرکز بر هوش مصنوعی است؛ به‌گزارش مارک گرمن از بلومبرگ، این شرکت قصد دارد نسل بعدی اپل موزیک را با ویژگی‌هایی هوشمندتر و مبتنی‌بر هوش مصنوعی عرضه کند. گرمن این خبر را طی گفت‌وگویی در چت دیسکورد اعلام کرد، اما جزئیات بیشتری از زمان عرضه یا قابلیت‌های دقیق ارائه نداد. همچنین او تأکید کرد که اپل در رویداد WWDC 2025 به این بازطراحی اشاره‌ای نخواهد کرد.

هرچند اطلاعات رسمی از قابلیت‌های بعدی اپل موزیک در دست نیست، اما با نگاهی به رقبایی مانند اسپاتیفای، می‌توان حدس زد که اپل نیز به‌سمت ویژگی‌هایی مثل «پلی‌لیست‌های تولیدشده با هوش مصنوعی» یا حتی «دی‌جی هوشمند» حرکت خواهد کرد. البته فعلاً تمام این‌ها در حد گمانه‌زنی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

درحال حاضر تنها ویژگی تأییدشده که قرار است این هفته برای اپل موزیک معرفی شود، پشتیبانی از نمایش آثار هنری تمام‌صفحه روی لاک‌اسکرین گوشی آیفون است. در نسخه‌های فعلی، رنگ پس‌زمینه‌ی صفحه‌ی قفل براساس کاور آلبوم در حال پخش تغییر می‌کند، اما در iOS 26، این طراحی قرار است یک گام جلوتر برود و کاور آلبوم‌ها بزرگ‌تر و پویاتر نمایش داده شوند.

برای آشنایی با سایر قابلیت‌هایی که انتظار می‌رود در iOS 26 و دیگر پلتفرم‌های نرم‌افزاری اپل معرفی شوند، با پخش زنده‌ی زومیت از کنفرانس WWDC همراه باشید.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *