این مواد غذایی گیاهی فشار خون را کنترل میکند
به گزارش رزنیوز از ایرنا، یکی از عارضههایی که افراد را در سنین مختلف گرفتار کرده، فشار خون بالاست اما شما میتوانید بوسیله داروهای گیاهی این بیماری را که سلامتی انسانها را تهدید میکند، کنترل کنید.
سیر
گیاه سیر به دلیل داشتن ماده آلیسین توانایی شل کردن رگهای خونی را دارد. این ماده باعث خواهد شد گردش خون شرایط بهتری پیدا کرده و در نتیجه کاهش یابد. بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف روزانه دو تا سه حبه سیر و یا ۶۰۰ تا ۲۴۰۰ میلیگرم پودر سیر برای مقابله با این بیماری مناسب است.
چای ترش
چای ترش هم از جمله گیاهانی است که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بر بهبود گردش خون و کاهش آن موثر است. بر اساس برخی مطالعات مصرف حداقل یک فنجان و حداکثر سه فنجان چای یا ۱.۲۵ تا ۳ گرم چای ترش به ازای هرفنجان به کاهش این عارضه کمک میکند.
دارچین
این گیاه توانایی سست کردن دیوارههای رگهای خونی را دارد و مصرف آن در ۶ تا ۸ هفته بر کاهش فشار خون موثر است. استفاده از دارچین سیلان موثرتر از انواع دیگر آن است. بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف روزانه تا ۱۵۰۰ میلیگرم بر درمان این عارضه اثر لازم را دارد.
ریحان مقدس
ریحان مقدس گیاهی از خانواده ریحان است که فواید متعددی برای رفع بیماریها از جمله بیماری فشار خون دارد. این گیاه به کنترل اضطراب و در نتیجه کاهش فشار خونه کمک میکند. کاهش هورمون استرس از جمله کورتیزول از اقدامات این گیاه به شمار میرود. معمولا استفاده از ۲۵۰ تا ۱۲۰۰ میلیگرم از عصاره این گیاه به صورت روزانه توصیه میشود.
هل
هل گیاهی است که علاوه بر مصرف خوراکی، دارای مصرف گیاهی نیز هست. این گیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و خاصیت ضدالتهابی بر بهبود گردش خون اثر گذار بوده و باعث شل شدن رگهای خونی و کاهش فشار خون میشود. استفاده دو تا سه گرم دانه آسیاب شده هل به مدت سه ماه میتواند ایمنی موثری بر بیماری فشار خون داشته باشد.
زنجبیل
زنجبیل گیاهی با طبع گرم است که به عنوان ادویه و گیاه دارویی استفاده میشود. این گیاه به دلیل داشتن خاصیت ضد اکسیدانی میتواند فشار خون و سطح کلسترول بد را کاهش دهد. مصرف سه گرم از این گیاه به مدیریت فشار خون کمک خواهد کرد.
۲۳۳۲۳۳