اخبار سلامت

با این خوراکی ترش مزه کبدتان را پاکسازی کنید

به گزارش رزنیوز از مهر، با فصل بهار، یکی از اولین گیاهانی که به بازارهای محلی وارد می‌شود، ریواس است؛ گیاهی ترش‌مزه با رنگ صورتی تا قرمز و ساقه‌های ضخیم که طعمی منحصربه‌فرد دارد. این گیاه، هرچند که عمر کوتاهی در بازار دارد، اما تأثیرات بلندمدتی بر سلامت بدن می‌گذارد.

ریواس که در طب سنتی ایران و چین از گذشته‌های دور مورد استفاده بوده، به‌عنوان یک داروی طبیعی برای پاکسازی بدن، کاهش تب و درمان مشکلات گوارشی شناخته می‌شود. قسمت خوراکی این گیاه، ساقه‌های گوشتی و قرمز رنگ آن است که طعمی ترش دارد و اغلب در تهیه خورشت، مربا و شربت مصرف می‌شود.

233233

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *