اخبار تکنولوژی, اخبار هوش مصنوعی

جعل با هوش مصنوعی؟/ نجات پاراگلایدر چینی از میان ابرهای توفانی!

جعل با هوش مصنوعی؟/ نجات پاراگلایدر چینی از میان ابرهای توفانی!

به گزارش رزنیوز، بررسی‌ها نشان می‌دهد ویدیوی پاراگلایدر چینی که پیش‌تر توسط رسانه دولتی چین پخش شد، حاوی بخش‌هایی است که با هوش مصنوعی ساخته شده‌اند.

به نقل از یورونیوز، در ابتدای ویدیو، پنگ یوجیانگ ۵۵ ساله در میان ابرها و با صورتی یخ‌زده دیده می‌شود. این تصاویر که هیجان زیادی در میان علاقه‌مندان پاراگلایدینگ ایجاد کرد، ابتدا توسط تیم پشتیبانی پنگ یوجیانگ در پلتفرم دویین (نسخه چینی تیک‌تاک) منتشر شد و سپس توسط شبکه دولتی CCTV چین پخش و در سطح بین‌المللی توزیع شد.

شرکت امنیت دیجیتال GetReal مستقر در کالیفرنیا با بررسی فیلم اعلام کرد که ۵ ثانیه اول آن به احتمال قوی با استفاده از تصاویر تولیدشده توسط هوش مصنوعی ساخته شده است.

به اعتقاد کارشناسان این شرکت، ناهماهنگی‌های دیگری نیز از جمله تغییر رنگ کلاه ایمنی پنگ از سفید به سیاه و عدم وجود پوشش عایق در قسمت پاها در ابتدای فیلم در این ویدیو مشاهده می‌شود.

واکنش کارشناسان

با این حال، پنج پاراگلایدر حرفه‌ای که رویترز با آنها گفتگو کرده، اعلام کردند که امکان دارد پنگ واقعاً همانطور که ادعا شده به ارتفاع ۸۵۸۹ متری (۲۸۱۷۹ پایی) پرواز کرده و زنده مانده باشد. اما چهار نفر از آنها ادعای او مبنی بر تصادفی و غیرقابل اجتناب بودن این پرواز را رد کردند.

جعل با هوش مصنوعی؟/ نجات پاراگلایدر چینی از میان ابرهای توفانی!

رکورد فعلی پرواز برنامه‌ریزی‌شده در این ارتفاع متعلق به آنتوان ژیرار فرانسوی است که در سال ۲۰۲۱ تا ارتفاع ۸۴۰۷ متر بر فراز هیمالیا پرواز کرد

پنگ ابتدا گزارش پرواز خود را در سایت XContest ثبت و سپس حذف کرد. به گفته یاکوب هاول، پاراگلایدر اهل چک و مدیر این انجمن، هیچ خلبان عاقلی برای ثبت رکورد، خود را عمداً وارد ابر طوفانی نمی‌کند و این کار کاملاً غیرمسئولانه است.

۵۸۵۸

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *