اخبار ورزشی

عطایی ستاره لیگ والیبال را جذب کرد

امتیازآورترین بازیکن ایران می‌خواهد فیکس تیم‌ملی باشد

امتیازآورترین بازیکن فصل قبل لیگ برتر والیبال، راهی تیم قهرمان می‌شود.

به گزارش “رزنیوز”، هر روز که به شروع لیگ برتر والیبال ایران برای فصل آینده نزدیک می‌شویم، تیم‌های حاضر در لیگ برتر والیبال ایران برای بستن تیم خود برای فصل جدید تلاش بیشتری می‌کنند. یکی از این تیم‌ها فولاد سیرجان ایرانیان است که دست به به یک هایجک زده است.

این تیم توانست امیرحسین ساداتی بازیکن فصل قبل گیتی پسند اصفهان را به خدمت بگیرد. این انتقال در حالی صورت می‌گیرد که ساداتی با تیم پیکان تهران قرارداد بسته بود و فولادی‌ها به نوعی توانستند این ستاره والیبال که فصل قبل  که امتیازآورترین بازیکن لیگ در دور مقدماتی شده بود را از چنگ پیکان تهران خارج کنند.

همچنین از تیم چادرملو اردکان خبر می‌رسد که این تیم با علیرضا عبدالحمیدی دریافت‌کننده قدرتی فصل قبل فولاد سیرجان به توافق رسیده‌ است و اگر مشکلی پیش نیاید این ملی پوش والیبال ایران فصل آینده در تیم چادرملو اردکان بازی خواهد کرد.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *