اخبار تکنولوژی

مدیرعامل انویدیا، تحریم صنعت تراشه چین را «شکست‌خورده» می‌داند

مدیرعامل انویدیا از فاصله اندک چین با آمریکا در حوزه هوش مصنوعی می‌گوید

پس از سخنرانی جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا در نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۲۵، او در نشست رسانه‌ای با خبرنگاران درباره‌ی تازه‌ترین دستاوردهای شرکتش از جمله پردازنده‌ی GB200 و فرصت‌های بازارهای بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

به‌نوشته‌ی Tomshardware، در جریان نشست خبرنگاران با هوانگ، وقتی از او درباره‌ی محدودیت‌های صادراتی آمریکا سؤال شد، به شدت از سیاست‌های دولت بایدن انتقاد کرد. به گفته‌ی او، تحریم‌ها باعث شد سهم انویدیا در بازار چین از ۹۵ درصد به ۵۰ درصد کاهش یابد، بی‌آن‌که مانعی بر سر راه پیشرفت فناوری در چین ایجاد کند. مدیرعامل تیم سبز باور دارد این محدودیت‌ها نه‌تنها بی‌نتیجه بوده‌اند، بلکه باعث تقویت رقبای چینی شده‌اند.

او همچنین از زیان‌های مالی سنگینی گفت که انویدیا به‌خاطر ممنوعیت عرضه‌ی پردازنده هوش مصنوعی H20 متحمل شده است. به گفته‌ی هوانگ، این محدودیت‌ها موجب شد که شرکتش ناچار به کنار گذاشتن میلیاردها دلار موجودی شود. او در این‌باره گفت: «میلیاردها دلار را بابت محدودیت‌های صادراتی از دست دادیم. کنار گذاشتن موجودی H20 به اندازه‌ی ارزش کل برخی از شرکت‌های نیمه‌رسانا بود.»

مقاله‌های مرتبط:

نکته‌ی جالب اینکه هوانگ از تصمیم دولت ترامپ برای لغو یکی از قوانین محدودکننده‌ی دولت بایدن در زمینه‌ی هوش مصنوعی استقبال کرد و آن را «اصلاح یک سیاست اشتباه» خواند.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *