اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

پیشنهاد جدید رسید: بازگشت مهاجم جنجالی به لالیگا

close

به گزارش “رزنیوز”، به نظر می‌رسد که اتلتیکو مادرید در حال محاسبه جزئیات مالی برای جذب گرینوود از مارسی است. این بازیکن ۲۳ ساله سال گذشته با این باشگاه فرانسوی قرارداد پنج‌ ساله امضا کرد اما پس از فصل موفقی که با ثبت ۲۲ گل در ۳۶ بازی در تمام رقابت‌ها سپری کرد، صحبت‌هایی از جدایی احتمالی او در پنجره نقل و انتقالات تابستانی مطرح شده است.

حالا Fichajes مدعی شده که تجربه قبلی او از حضور در فوتبال اسپانیا باعث شده است که گرینوود به گزینه‌ای جذاب برای اتلتیکو مادرید تبدیل شود، چرا که در فصل ۲۴-۲۰۲۳ یک سال را به‌ صورت قرضی در ختافه گذرانده و کارنامه درخشانی را هم به جا گذاشته بود.

2169472

گرینوود نقش مهمی در بازگشت مارسی به لیگ قهرمانان ایفا کرد و تصور می‌شود که در جذب آنخل گومز، ملی‌پوش انگلیسی که به‌ صورت رایگان از لیل به مارسی پیوست، نیز تاثیرگذار بوده است. همچنین احتمال دارد او دوباره با پی‌یر امریک اوبامیانگ، ستاره سابق آرسنال، که صحبت‌هایی درباره بازگشتش به ورزشگاه ولودروم مطرح است، هم‌بازی شود.

در همین حال، اتلتیکو مادرید تابستان شلوغی در بازار نقل‌ و انتقالات داشته است. ماتئو روگری، آلکس بائنا، جانی کاردوسو و تیاگو آلمادا همگی در این ماه به این باشگاه پیوسته‌اند، در حالی که کلمنت لنگله و خوان موسو پس از دوره‌های قرضی در ماه ژوئن به‌ طور دائمی جذب شدند. در مقابل، سزار آسپیلیکوئتا و اکسل ویتسل پس از پایان قراردادشان این باشگاه را ترک کردند و رودریگو ریکلمه و آنخل کوریا نیز از این باشگاه جدا شدند.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *