اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

استقلال _ تراکتور، 10 سال بعد از پاس گل اخباری!


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، تراکتور و استقلال در حالی عصر امروز(پنجشنبه) در تبریز به مصاف یکدیگر می‌روند که در طول سالیان گذشته نبردهای این دو تیم بسیار مهیج و تماشایی و همراه با اتفاقات مختلفی بوده است.

از درگیری‌های هواداری و بازیکنان دو تیم در داخل زمین گرفته گل های زیبا و مسابقات تماشایی و نبردهای حساسی که در مسیر کسب جام برگزار شده، همه باعث شده تا بازی های تراکتور و استقلال جذابیت زیادی داشته باشد.

یکی از اتفاقاتی که در تقابل‌های استقلال و تراکتور از ذهن هواداران فوتبال پاک نشده به برد یک بر صفر استقلال با گل کاوه رضایی در تاریخ 19 آذر 1395 برمی‌گردد که با اشتباه تاثیرگذار محمدرضا اخباری دروازه‌بان وقت تراکتور به دست آمد.

2546439
مهدی کیانی کاپیتان وقت تراکتور بعد از اشتباه اخباری به سمت او رفت و سعی کرد دروازه بان تیمش را دلداری بدهد و به بازی برگرداند.

در دقیقه 7 آن مسابقه محمدرضا اخباری توپی که روی بازی جوانمردانه استقلالی‌ها گرفته بود را در حالی که می‌توانست با دست بردارد، به اشتباه به کاوه رضایی پاس داد تا مهاجم آبی‌پوشان به سادگی دروازه تراکتورسازی را باز کند و با همان گل آبی‌پوشان برنده از زمین خارج شوند.

با گذشت 10 سال از آن اتفاق، در حالی که اخباری چند سالی است از تراکتور جدا شده و اکنون در گل‌گهر سیرجان با عبور از دوران مصدومیت به شرایط بازی کردن رسیده، آن اشتباه همچنان یکی از اتفاقات معروف نبردهای استقلال و تراکتور محسوب می‌شود.

2546440
اتفاق ویژه این بود که مهدی کیانی کاپیتان تراکتور بازوبند کاپیتانی را بعد از این اشتباه از دست درآورد و بر دست اخباری بست تا او با روحیه بهتری کار را دنبال کند.

حالا در شرایطی که 10 سال از آن بازی می‌گذرد، تراکتور و استقلال با ترکیبی کاملا متفاوت روبه‌روی یکدیگر قرار می‌گیرند. امروز علیرضا بیرانوند دروازه‌بان شماره یک تیم ملی درون چارچوب تراکتور قرار خواهد گرفت و آنسوی میدان هم حبیب فرعباسی وظیفه حفاظت از دروازه آبی‌پوشان را برعهده دارد.

دیدار تراکتور و استقلال ساعت 17 عصر پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *