اخبار ورزشی

انتقاد خلیلی از نقل و انتقالات درویش

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، نقل و انتقالات این فصل پرسپولیس تقریبا از مقطع کنونی سال گذشته آغاز شد و رضا درویش خیلی سریع خریدهای موردنظر را انجام داد. خریدهایی که البته خبرساز شدند و به خصوص برخی از آنها به دلیل ناهماهنگی با سرمربی، زیر سوال رفتند.

محسن خلیلی معاون ورزشی پرسپولیس در مورد میزان رضایت از بازیکنان خارجی این تیم گفت: باشگاه ملاحظات خودش را دارد. اینکه بگوییم از همه راضی هستیم دروغ است و قطعا کم و کاستی‌هایی وجود داشته است. نمره را باید کادرفنی به بازیکنان بدهد اما آقای اوسمار از اکثر بازیکنان خارجی‌مان راضی هستند و بنابر شرایط و مصدومیت‌ها و موقعیت‌ها و داده‌های جی پی اس و سیستم‌های آنالیز سعی می‌کنند صحبت کنند.

او درباره پنجره زمستانی توضیح داد: جذب دنیل گرا خواست خود اوسمار بود. ما برای جذب و خروج هر بازیکن نامه کتبی از سرمربی داریم و تاییده ایشان هست که با خواست ایشان بازیکن جذب شده است. اگر شما سرمربی باشید، بازیکنی که کیفیت نداشته‌ باشد و مورد تاییدتان نباشد، در زمین می‌گذارید؟ زمانی که سرمربی بازیکنی را فیکس در زمین می‌گذارد، حتما به او اعتقاد دارد و از عملکردش راضی است. بدشانسی گرا و سرگیف و بازیکنانی که جدید اضافه شدند این بود که شرایط تیم خوب نبود.

خلیلی در پاسخ به این سوال که ایا عملکرد آنها در نقل و انتقالات تابستانی میتوانست بهتر باشد؟ اظهار داشت: فکر می‌کنم شاید می‌شد بهتر باشد. استارت جذب بازیکنان خیلی خوب بود اما نقاطی نه باید بازیکن جذب می‌شد، نشد و تمرکز روی وینگر بود. وقتی ما وارد تیم شدیم، ما بودیم و تعداد زیادی وینگر. مثلا یک علیپور را داشتیم و مدام دعا می‌کردیم چون اگر او مصدوم یا محروم می‌شد، مهاجم نداشتیم یا در دفاع راست فقط یک بازیکن بود و دفاع چپ فقط میلاد بود. سعی کردیم کم کم شرایط را تغییر بدهیم اما به خاطر بدشانسی‌ها و شرایطی که تیم داشت، بازیکنان جدید هم با وجود تلاش زیادی که کردند، نتوانستند خودشان را نشان بدهد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *