اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

بدرقه باشکوه سون در آخرین بازی برای تاتنهام

close

به گزارش “رزنیوز”، سون هیونگ مین در آخرین بازی خود برای تاتنهام باشکوه بدرقه‌ شد. 

سون نتوانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد و در جریان آخرین بازی تور پیش‌فصل تاتنهام مقابل نیوکسل یونایتد با این باشگاه وداع کرد.

2213711
2213712

این بازیکن کره‌ای روز پس از اعلام رسمی جدایی‌اش از تاتنهام پس از ده سال حضور در شمال لندن، در کنفرانسی مطبوعاتی، بازی را در ورزشگاه جام جهانی سئول آغاز کرد.

او بیش از یک ساعت در زمین حضور داشت و هر لمس توپ و حرکتش تشویق‌های بلند هواداران در استادیوم را به دنبال داشت. در دقیقه 67، توماس فرانک، سرمربی جدید تاتنهام، با تعویض کاپیتان تیم، بدرقه‌ای درخور دوران حضور سون در این باشگاه به او هدیه کرد. 

2213713

این تعویض باعث شد تا سون با تشویق‌های پرشور هواداران و بازیکنان داخل و خارج زمین، مورد تقدیر قرار گیرد. او روی نیمکت نیز نمی‌توانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد.

لازم به ذکر است که این بازی با تساوی 1-1 پایان یافت. جانسون برای اسپرز گل زد و بارنز نیز بازی را به تساوی کشاند.


لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *