اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ترس بزرگ بایرن: کاپیتان به آرسنال هم نمی‌رسد!

2550757

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، بایرن مونیخ پیش از یک شب سرنوشت‌ساز اروپایی با نگرانی‌های تازه‌ای درباره در دسترس بودن کاپیتانش روبرو شده است. در حالی که ابتدا امیدواری‌هایی وجود داشت که این دروازه‌بان ۴۰ ساله برای بازی د در لیگ قهرمانان به فهرست بازگردد، غیبت ادامه‌دار او در تمرینات تیم اصلی این نگرانی را به وجود آورده است که شاید نتواند مقابل آرسنال به میدان برود.

این دروازه‌بان افسانه‌ای در حالی مجبور شد از روی نیمکت نظاره‌گر بازی باشد که تیمش با نتیجه قاطع ۱-۶ برابر لایپزیش به پیروزی رسید. با وجود نتیجه درخشان داخل زمین، غیبت او به یکی از موضوعات اصلی بحث تبدیل شد. کادر پزشکی بایرن به‌ صورت شبانه‌روزی در تلاش است تا این وضعیت را مدیریت کند اما پیشرفت نکردن روند بهبودی این دروازه‌بان برای کادر فنی مشکل‌ساز شده است.

2550757

او به‌ جای شرکت در تمرینات گروهی همراه با هم‌تیمی‌هایش، تنها تمرینات انفرادی را در فضای سرپوشیده مجموعه تمرینی این باشگاه در زابنر اشتراسه انجام داده است. این اتفاق پس از دوره‌ای دشوار رخ داده که دروازه‌بان بایرن دیدار منتهی به تساوی ۳-۳ مقابل وایکینگ را نیز از دست داده بود که پرسش‌هایی را درباره توانایی او برای حفظ آمادگی در طول فصل جاری مطرح کرده است.

مکس ایبرل، مدیر ورزشی بایرن، توضیحات روشن‌تری درباره مصدومیتی ارائه کرده که قهرمان جام جهانی این باشگاه را از میادین دور نگه داشته است. او با این توضیحات، از تشخیص اولیه و مبهم کادر فنی مبنی بر وجود «مشکلاتی در پا» فراتر رفت. ایبرل توضیح داد که این مشکل به‌ طور مشخص ناشی از تجمع مایعات در پا است و به این ترتیب، دلیل پزشکی روشن‌تری نسبت به توضیحات قبلی ارائه کرد.

این وضعیت به‌ اندازه‌ای جدی بود که این بازیکن را از دیدار روز شنبه محروم کرد اما حضور او در بازی چهارشنبه همچنان مشخص نیست. ایبرل در اظهاراتی که روزنامه بیلد نقل کرده است، توضیح داد: «صرفاً مقدار کمی مایع در پا جمع شده است. روند بهبود این وضعیت برای بازی امروز کافی نبود. باید ببینیم آیا تا چهارشنبه شرایط مهیا می‌شود یا نه.»

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *