اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ترکیب احتمالی یووه و ناپولی‌ | بازگشت مکس به تورین

2556168

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، یوونتوس و ناپولی شنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته دهم رقابت‌های سری آ ایتالیا در ورزشگاه آلیانز و با حضور هواداران بیانکونری روبروی یکدیگر به میدان خواهند رفت و هر دو تیم مصمم هستند که این بازی حساس را که با بازگشت مکس آلگری به تورین همراه است، با پیروزی و کسب سه امتیاز پشت سر بگذارند. 

این دو تیم با ۱۴ امتیاز در جدول شرایط برابری دارند اما با فرم‌هایی کاملاً متفاوت به این مسابقه می‌رسند. یوونتوس چهارشنبه با نتیجه ۰-۲ در زمین جنوا شکست خورد و پس از آن، لوچانو اسپالتی از هواداران عذرخواهی کرد و تمام اعضای تیم، حتی بازیکنان مصدوم، را به هتل جی‌هتل برد تا در اردوی متمرکز شرکت کنند. این مسابقه همزمان با صد و بیست‌ و نهمین سالگرد تأسیس این باشگاه برگزار می‌شود.

ناپولی در اواسط هفته موفق شد مونتزا را با نتیجه ۱-۴ شکست دهد. ماسیمیلیانو آلگری در دو دوره حضورش در تورین، پنج قهرمانی سری آ کسب کرد اما در بازگشت به این شهر روی نیمکت نخواهد نشست، زیرا دومین بازی از محرومیت دو جلسه‌ای خود را سپری می‌کند. مارکو لاندوچی، دستیار او، بار دیگر هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت.

2556168

فهرست مصدومان یوونتوس همچنان طولانی است. کنان ییلدیز، خفرن تورام و مانوئل لوکاتلی برای مدتی طولانی از میادین دور خواهند بود و کامیل گرابارا نیز پس از جراحی زانو، فصل را از دست داده است. فرانسیسکو کونسیسائو، زکی چلیک و نیکو گونزالس نیز غایب هستند، اما جف اخاتور به تمرینات بازگشته و ممکن است از روی نیمکت به میدان برود.

ناپولی نیز لوبوتکا را در اختیار ندارد که به دلیل مصدومیت مچ پا حدود شش هفته دور از میادین خواهد بود. الساندرو بونجورنو، بنوا بادیاشیله، لئوناردو اسپیناتزولا، کوستانتینو فاساوالی، داوید نرس و آلیسون سانتوس نیز قادر به همراهی این تیم نیستند. امیر رحمانی و آندره فرانک زامبو آنگیسا در طول هفته با بیماری آنفلوانزا دست‌ و پنجه نرم کرده‌اند، اما انتظار می‌رود هر دو در ترکیب اصلی قرار بگیرند.

هیچ‌یک از دو تیم بازیکن محرومی ندارند.

ترکیب احتمالی یوونتوس: ویکاریو، برمر، لوکومی، کلی، کالولو، مک‌کنی، داگلاس لوئیز، کوپماینرس، کابال، کولوموانی و وولتماده.

ترکیب احتمالی ناپولی: مرت، دی‌لورنزو، رحمانی، مارین، اولیویرا، آنگیسا، دی بروینه، مک‌تومینای، پولیتانو، هویلوند و لانگ.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *