اخبار تکنولوژی

تسلا فروش تاکسی‌های بدون راننده سایبرکب‌ را تا پایان امسال آغاز می‌کند

تسلا اعلام کرد تا پایان سال جاری میلادی فروش تاکسی خودران دونفره‌ی سایبرکب را به خریداران آغاز می‌کند. وسیله‌ی نقلیه‌ی طلایی‌رنگ تسلا بدون فرمان و سایر بخش‌های کنترلی سنتی طراحی شده است، درحالی‌که نهادهای ناظر دولتی در حال بررسی انطباق مشخصات فنی آن با استانداردهای ایمنی هستند.

تسلا مدل‌های تولیدی فعلی را برای ناوگان اختصاصی تاکسی‌های خودران در نظر گرفته است؛ اما به‌مرور فروش را گسترش می‌دهد.

لارس موراوی، معاون مهندسی تسلا، می‌گوید: «عمدتا خودروهای کاملا خودران طراحی‌شده را به مشتریان خود تحویل خواهیم داد.»

ایلان ماسک سال‌ها از تبدیل خودروهای شخصی به تاکسی‌های خودران از طریق به‌روزرسانی نرم‌افزاری صحبت می‌کرد؛ اما رویکرد شرکت تغییر یافته است. ماسک اعلام کرد نسخه‌ی بدون نظارت سامانه‌ی FSD در سه‌ماهه‌ی دوم سال آینده‌ی میلادی در اختیار مالکان قرار خواهد گرفت که به‌معنای تاخیر جدید خواهد بود.

مدیرعامل تسلا، گفت: «سایبرکب عمدتا چیزی خواهد بود که به‌عنوان حمل‌ونقل به‌شکل خدمات ارائه می‌شود. سایر خودروهای ما بیشتر شبیه خودروهایی خواهند بود که افراد مایل به مالکیت آن‌ها هستند، مانند مدل ۳، مدل Y و رودستر. با این حال بخش عمده‌ی سایبرکب‌ها اساسا در مالکیت تسلا خواهند بود و در قالب خدمات جابه‌جایی فعالیت خواهند کرد.»

اداره‌ی ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) تحقیقاتی را درباره‌ی سایبرکب آغاز کرده است تا داده‌های فنی تسلا را ارزیابی کند. استانداردهای کنونی خودروهای موتوری فدرال نیازمند کنترل‌های دستی نظیر پدال ترمز و آینه‌ها هستند و نتیجه‌ی بازرسی‌ها بر مجاز بودن تردد تجاری خودرو تاثیر مستقیم خواهد داشت.

لینک خبر در وبسایت zoomit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *