اخبار ورزشی

تیم ملی با دلهره تمرین کرد!

تیم ملی با دلهره تمرین کرد!

تیم ملی والیبال ایران بعد از سفری طولانی به بلگراد رسید تا یک هفته زودتر خود را آماده حضور در هفته دوم لیگ ملت‌ها کند.

به گزارش “رزنیوز”، بعد از پایان هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال، مردان والیبال بلافاصله ریودوژانیرو برزیل را ترک کردند و عازم بلگراد صربستان شدند تا برای حضور قدرتمند در هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال آماده شوند.

با برنامه‌ریزی انجام شده از سوی فدراسیون والیبال ایران تیم ملی بعد از رسیدن به بلگراد در یک هتل ساکن شد. با توجه به سفر طولانی تیم ملی والیبال ایران از ریودوژانیرو تا بلگراد روبرتو پیاتزا یک روز به مردان والیبال ایران استراحت داد.

2199039

بعد از یک روز استراحت تیم ملی والیبال ایران تمرینات خود را از سر گرفته و برای حضور در هفته دوم لیگ ملت‌ها آماده می‌شود. تمرینات ملی پوشان والیبال ایران در دو نوبت صبح و عصر دنبال می‌شود. تیم ملی والیبال ایران در نوبت صبح به کار با وزنه می‌پردازد و در نوبت عصر نیز تمرینات توپی انجام می‌شود. تیم ملی والیبال ایران تا روز دوم تیر ماه در همین هتل حضور خواهد داشت و پس از آن به هتل رسمی مسابقات لیگ ملت‌ها منتقل می‌شود.

نکته جالب توجه اینکه تیم ملی والیبال آرژانتین نیز دقیقاً در همان هتل تیم ملی والیبال ایران حضور دارد و شاگردان مارسلو مندز هم حدود یک هفته زودتر راهی صربستان شده‌اند تا خود را برای حضور در هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال آماده کنند.

گفتنی از تیم ملی والیبال ایران از روز چهارم تا هشتم تیر ماه در چارچوب هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال به ترتیب مقابل تیم‌های صربستان، آرژانتین، آلمان و هلند قرار خواهد گرفت.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *