اخبار ورزشی

دو ایرانی در نقشه اصلی هیروشیما

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، لیگ برتر والیبال ژاپن در بخش مردان به‌زودی آغاز خواهد شد و در فصل جدید این رقابت‌ها، دو بازیکن ایرانی به نام‌های امین اسماعیل‌نژاد و مبین نصری در این لیگ به میدان خواهند رفت.

با تکمیل ترکیب تمامی تیم‌های حاضر در لیگ برتر والیبال ژاپن، حالا پیش‌بینی‌ها درباره ترکیب اصلی تیم‌ها داغ شده است. در این میان، نام امین اسماعیل‌نژاد و مبین نصری نیز در ترکیب اصلی تیم هیروشیما تاندر دیده می‌شود.

طبق پیش‌بینی‌ها، تیم هیروشیما تاندر با هدایت خاویر وبر آرژانتینی، با ترکیب امین اسماعیل‌نژاد، کیگو نیشیموتو، مبین نصری، یودای آرای، موتوکی ایرو، میوا و تاکاکای به میدان خواهد رفت؛ ترکیبی که برای رقابت با تیم‌های پرستاره لیگ ژاپن کار دشواری پیش رو دارد.

بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، تیم‌های اوزاکا بلوتون، سانتوری سان‌بردز، توکیو گریت بیرز و جیتکت استینگز به‌ترتیب از بهترین ترکیب‌های لیگ ژاپن برخوردارند؛ موضوعی که رقابت در فصل جدید را برای هیروشیما و دو ستاره ایرانی آن دشوارتر خواهد کرد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *