اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

دیس و دیس‌بک لیگ یکی‌ها بر سر فیلمبرداری!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، در جریان دیدارهای هفته پنجم لیگ یک، مصاف دو تیم میانه جدولی آریو اسلامشهر و بعثت کرمانشاه با حساب دو بر یک به سود میزبان به پایان رسید. دیداری که همه گلهایش در نیمه دوم زده شد؛ ابتدا آریو در دقایق 51 و 63 پیش افتاد و بعثت در دقیقه 90 فقط یک گل را جبران کرد.

این بازی پخش زنده تلویزیونی و اینترنتی نداشت و فقط دیتای آن از طریق سایت‌ها و پلتفرم‌های نتایج رنده در دسترس بود؛ نکته‌ای که باشگاه بعثت بعد از شکست دقیقا روی همان دست گذاشت و با صدور بیانیه‌ای نوشت: «علت عدم پخش زنده بازی‌ها در اسلامشهر چیست، چه کسی جوابگوی داوری‌های مشکوک و اشتباهات تأثیرگذار کمک‌داوران و داور این مسابقه خواهد بود، چرا در نیمه دوم توپ جمع‌کن‌ها همه رفتند؟ انتظار همه اهالی فوتبال و ما این است که نتایج در زمین مسابقه مشخص شود، نه با رفتارهای غیراخلاقی عده‌ای؛ نتایج بیرون از زمین مشخص شود.»

2549098

ادعای بعثت از این جهت مطرح شد که به گفته آنها داور باید در دقیقه 10 برای این تیم اعلام پنالتی می‌کرده اما به سود میزبان سوت زده است.

حالا باشگاه آریو نیز در رسانه رسمی خود به شکلی جالب پاسخ داده است: این باشگاه ویدئوی لحظه به ثمر رسیدن تنها گل بعثت را منتشر کرده و نوشته: «بازی‌های آریو اسلامشهر به صورت زنده پخش نمی‌شوند تا فرصتی باشد که حریفان به گل برسند؛ حتی به غلط!!»

ظاهرا ادعای آریو اسلامشهر بیراه نیست. طبق ویدئویی که آنها منتشر کرده‌اند به نظر می‌رسد امین اسدی هنگام فرار از پشت مدافعان در موقعیت آفساید قرار داشته است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *