اخبار ورزشی

رفتار مشابه یحیی با دو لژیونر ایرانی!

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، دهوک امشب و در دهمین مسابقه خود در فصل جدید لیگ ستارگان عراق به مصاف تیم دوازدهمی الجولان خواهد رفت. دهوک آخرین دیدار خود در فصل جدید دست به کار بزرگی زده و با سه گل در مقابل الزورا به برتری رسید. حالا تیم تحت یحیی گل‌محمدی بعد از پیروزی، روحیه گرفته و به دنبال استمرار این روند. در مسابقه عصر امروز خواهد بود. دهوک تا به حال در فصل جدید دو بار موفق به کسب سه امتیاز شد و حالا آنها به دنبال سومین برتری خود هستند.

اما ترکیب دهوک ساعتی قبل اعلام شد و از بین بازیکنان ایرانی این تیم، تنها سینا مریدی مدافع باتجربه دهوک در ترکیب ثابت قرار دارد. سینا اسدبیگی، هافبک ایرانی و قدرتی دهوک در بازی گذشته نیز نیمکت‌نشین بود و در نیمه دوم وارد میدان شد. حالا یحیی گل‌محمدی تصمیم به تکرار این روند گرفته بود و دوباره خبری از سینا اسدبیگی در ترکیب ثابت نیست.

2550324

همچنین محمدرضا سلیمانی، مهاجم ایرانی در هفته‌های اخیر یک نیمکت‌نشین صرف بوده و این رویه همچنان استمرار پیدا کرده است. به این ترتیب دهوک با یک بازیکن ایرانی بدون سینا مریدی و بدون دو نفر ایرانی دیگر خود برابر جولان به میدان خواهد رفت. نکته عجیب اینجاست که محمدرضا سلیمانی حتی در لیست نیز قرار نگرفته و البته محمود المواس، ستاره سوری این تیم نیز دیگر غایب بزرگ ترکیب اصلی تیم یحیی بوده است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *