اخبار اجتماعی

سرباز؛ جوانی که امنیت را زندگی می‌کند

سرباز؛ جوانی که امنیت را زندگی می‌کند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، معاون فرهنگی اجتماعی فراجا با تأکید بر اینکه خدمت سربازی تنها سپری کردن یک دوره از زندگی نیست، در یادداشتی به مناسبت روز سرباز نوشت: سربازی بخشی از مسیری است که یک جوان در آن مسئولیت را تجربه می‌کند و معنای خدمت به مردم را از نزدیک می‌آموزد؛ مسیری که می‌تواند ردّی ماندگار از مسئولیت و مردانگی در جان او بر جای بگذارد.

سردار سعید منتظرالمهدی در این یادداشت آورده است:

سرباز، پیش از آنکه یک عنوان سازمانی باشد، یک جوان ایرانی است؛ با آرزوها، دغدغه‌ها و برنامه‌هایی که برای آینده دارد؛ اما در روزهای خدمت، بخشی از این زندگی را با مسئولیتی بزرگ‌تر از خود گره می‌زند؛ مسئولیت پاسداری از وطن و مردمش؛ همان امنیتی که در سایه هوشیاری و حضور او، استوارتر می‌شود.

روز سرباز، فرصت مغتنمی برای یک خسته‌نباشید جانانه و صمیمانه به جوانانی است که شایسته احترام و قدردانی‌اند و باید بدانند تلاششان دیده می‌شود و خدمتشان برای امنیت کشور ارزشمند است؛ جوانانی که بخشی از جوانی خود را با افتخار به مردم می‌سپارند.

در این روز، یاد و نام سربازان شهید مدافع وطن را که در راه انتظام و امنیت مردم، جان خود را تقدیم کردند، گرامی می‌داریم و به خانواده‌های صبور آنان ادای احترام می‌کنیم؛ خانواده‌هایی که سهم بزرگی از این ایستادگی را بی‌هیاهو و در سکوت بر دوش کشیده‌اند.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *