اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

سمینار مدرسان الیت آسیا زیر نظر مدیرفنی تیم ملی

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، در شرایطی که مرحله آماده‌سازی تیم ملی فوتسال از ۲۱ مهرماه آغاز شده است، شهاب سفال‌منش، مدیرفنی تیم ملی، به دلیل مشکلات پروازی و همچنین آماده‌سازی برای حضور در سمینار مدرسان الیت آسیا، بزرگ‌ترین غایب تمرینات تیم شمسایی به شمار می‌رود. در این سمینار، مدرسان از سراسر آسیا در پایتخت مالزی گرد هم می‌آیند تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و درباره آخرین به‌روزرسانی‌های محتوای آموزشی دوره‌های مربیگری سطح ۲ (L2) و همچنین جنبه‌های فنی مسابقات فوتسال بحث و تبادل نظر کنند.

این سمینار را دکتر شهاب‌الدین سفال‌منش، مدیرفنی تیم ملی فوتسال ایران، در کنار تسانگ چونگ، مدیرفنی فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ، هدایت خواهد کرد. هر دو نفر با دعوت‌نامه رسمی دبیرکل AFC و تاکاهیرو کومُوری، رئیس بخش توسعه فوتسال، برای هدایت این دوره دعوت شده‌اند.

2551504

سفال‌منش که نقش مهمی در برنامه‌ریزی تیم ملی برای بازی‌های دوستانه و حضور در تورنمنت‌های مختلف دارد و روزانه با کادرفنی تیم ملی درباره تحلیل، آنالیز و عملکرد بازیکنان ملی‌پوش در ارتباط است، با وجود غیبت در اردوی اخیر، در حال رایزنی با مربیان مطرح برای برگزاری بازی‌های تدارکاتی ملی در فیفادی‌های بعدی است.

لازم به ذکر است شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی بانوان، دیگر ایرانی حاضر در این سمینار است که به عنوان شرکت‌کننده حضور خواهد داشت و حسین شمس به دلیل بیماری فرصت حضور در این دوره را از دست داد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *