اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

سند صحت اولین گل خورده پرسپولیس! (عکس)


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، در حالی که حملات تیم پرسپولیس در نیمه دوم بازی با استقلال خوزستان ادامه داشت، شاگردان امیر خلیفه اصل موفق شدند روی یک پرتاب بلند دروازه پرسپولیس را باز کنند. این گل با ضربه سر مهدی‌زاده به ثبت رسید که البته این ضربه به تیرک دروازه خورد و با برخورد به کمر پیام نیازمند از خط عبور کرد تا اولین گل فصل سرخپوشان به سادگی هرچه تمام‌تر به ثبت برسد.

با این حال صحنه گل استقلال خوزستان چندان واضح نبود. در این صحنه بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشتند توپ از خط عبور نکرده و تیم وی ای ار هم برای دقایق طولانی آن را مورد بررسی قرار داد و در شرایطی که دوربین‌های تلویزیونی چندان واضح نبودند، تصمیم کمک داور دوم تایید شد. 

اما حالا تصاویری از داوود امان الله، عکاس پر سابقه، به دست خبرنگار ما رسیده که نشان می‌دهد تمام توپ از تمام خط عبور کرده و بنابراین گل تیم استقلال خوزستان کاملا صحیح بوده است. 

این تصویر بیشتر از همیشه اهمیت تکنولوژی خط دروازه را نشان می‌دهد. چرا که ممکن بود استقرار تنها چند سانتی متر اینطرف‌تر توپ، سرنوشت را تغییر دهد و یک اشتباه داوری بزرگ را به ثبت برساند. 

به این ترتیب اولین گل خورده فصل سرخپوشان با تصمیم درست از سوی داور همراه بود و تیم داوری می‌تواند در این مورد حداقل سربلند از زمین خارج شود.

2526322
2526323
2526324
2526325
2526326

عکاس: داود امان الله


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *