اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

طلسم بزرگ زنان ملوان شکست

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان از عصر امروز با برگزاری مصاف ملوان بندرانزلی و آوا تهران وارد هفته چهارم خود شد. این بازی با برد میزبان همراه شد تا زنان انزلی‌چی در فصل جدید طعم برد را بچشند.

گل‌های ملوان در این بازی را یسنا جعفرزاده و افسانه اقبال به ثمر رساندند تا در مقابل تک گل حریف به برتری برسند و در جدول مسابقات دارای امتیاز شوند؛ شاگردان نوری هر سه بازی قبلی خود را مقابل سپاهان، پرسپولیس و ایستا واگذار کرده بودند و امروز برای اولین بار در این فصل هم گل زدند و هم بردند.

آوا تهران که پیش از این فقط یک امتیاز از ایستا البرز گرفته بود، بعد از شکست مقابل پرسپولیس و خاتون، حالا در مصاف با ملوان یک باخت دیگر را تجربه کرده تا همچنان شرایطش در جدول وخیم باشد.

2549767

رقابت‌های هفته چهارم فردا با انجام چهار مسابقه پیگیری خواهد شد:

خاتون بم – گل گهر سیرجان

استقلال – سپاهان

پالایش گاز ایلام – پرسپولیس

وارش نوشهر – ایستا البرز

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *