اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

عجله یوونتوس برای جذب ستاره پرتغالی

عجله یوونتوس برای جذب ستاره پرتغالی

یوونتوس در تلاش است تا قرارداد فرانسیسکو کونسیسائو را هرچه زودتر نهایی کند.

به گزارش “رزنیوز”، یوونتوس در تلاش است تا فهرستی که قرار است برای فصل آینده در اختیار ایگور تودور باشد را به صورت جدی تقویت کند اما همچنین برای فروش برخی از بازیکنانی که در فهرست مازاد قرار گرفته‌اند هم تلاش می‌کند.

بیانکونری‌ در حال حاضر با دو باشگاه پرتغالی در حال مذاکره هستند: اسپورتینگ لیسبون و پورتو. اسپورتینگ قبلاً پیشنهادی ۲۰ میلیون یورویی برای آلبرتو کاستا ارائه داده، در حالی که غول‌های سری‌ آ هم درباره شرایط به خدمت گرفتن مورتن هیولماند پرس‌ و جو کرده‌اند. این هافبک سابق لچه قیمت بالایی دارد و انتقال احتمالی او به تورین در روزهای آینده مورد بحث قرار خواهد گرفت.

2136156

مذاکرات با پورتو مربوط به انتقال دائمی کونسیسائو به تورین است. بیانکونری نمی‌خواهد بیش از ۲۵ میلیون یورو برای دائمی‌ کردن انتقال قرضی او هزینه کند اما زمان در حال اتمام است چون بند فسخ موجود در قرارداد کونسیسائو تنها در عرض دو روز به ۴۵ میلیون یورو افزایش خواهد یافت.

همین باعث شده است که مدیران این باشگاه برای نهایی کردن انتقال او و ادامه حضورش در تورین بسیار عجله داشته باشند و امیدوار هستند که بتوانند هرچه زودتر این روند را طی کنند.

لینک خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *