اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

عزت‌اللهی به جای ترکیه در امارات (عکس)

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، سعید عزت‌اللهی که حضور ثابت در ترکیب تیم ملی ایران در دو مسابقه تدارکاتی در فیفادی مقابل ازبکستان و روسیه داشت، با توجه به لغو سومین دیدار تدارکاتی شاگردان امیر قلعه‌نویی، دوباره به امارات برگشت و در تمرینات شباب الاهلی حضور یافت.

عزت‌اللهی پس از اینکه سومین مسابقه تدارکاتی تیم ملی ایران در فیفادی که قرار بود مقابل گینه بیسائو در ترکیه برگزار شود، لغو شد، مسیرش را به سمت امارات تغییر داد و در تمرین شباب الاهلی حضور یافت.

2544367

هافبک تیم ملی ایران که در فصل جاری پنج بازی در لیگ برتر امارات انجام داده و سه گل به ثمر رسانده، در یک مسابقه جام بانک اسلامی ابوظبی یک گل ساخته و در یک مسابقه لیگ نخبگان آسیا هم به میدان رفته، دوباره به دبی برگشته تا بتواند در رقابت باشگاهی موثر باشد.

عزت‌اللهی پس از تحمل دو باخت همراه با تیم ملی ایران مقابل ازبکستان و روسیه، به دنبال تجربه دوباره پیروزی همراه با شباب الاهلی و موفقیت در بازی امشب برابر النصر است تا از فضای ملی هم فاصله بگیرد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *