اخبار ورزشی

عواقب‌کتک‌کاری دیروز استقلال را خانه‌ به دوش کرد!

close

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، درگیری پیش از آغاز دیدار استقلال و کاله مازندران در سالن بسکتبال آزادی، تبعات سنگینی برای آبی‌پوشان پایتخت به همراه داشته و این تیم را در آستانه یک چالش بزرگ قرار داده است.

حواشی پیش از شروع این دیدار و بر سر هزینه‌های تبلیغات محیطی کنار زمین آغاز شد. در پی اعتراض استقلال به مبالغ تعیین‌شده برای این تابلوها، سرپرست تیم از تعدادی از لیدرها درخواست کرد با پهن کردن پرچم‌های بزرگ استقلال، تابلوهای تبلیغاتی را بپوشانند. این اقدام با مخالفت یکی از عوامل خدماتی و نگه‌داری سالن همراه شد که در پی این بحث و جدل، یکی از لیدرهای استقلال با حرکتی فیزیکی و با اجرای فنی شبیه به فنون کشتی، او را به زمین زد!

2556782

با وقوع این اتفاق زشت، مهدی جعفری و ارسلان کاظمی، دو ملی‌پوش استقلال، بلافاصله برای پایان دادن به درگیری وارد عمل شدند و نسبت به رفتار تند و زننده لیدرها به شدت اعتراض کردند. مهران شاهین‌طبع، سرمربی استقلال، هم با مشاهده صحنه خود را به سکوها رساند و به این رفتار غیراخلاقی اعتراض کرد.

2556783

در پی این جنجال و ناراحتی شدید عوامل اجرایی، فدراسیون بسکتبال تصمیم گرفته است از این پس سالن آزادی را برای انجام جلسات تمرینی در اختیار استقلال قرار ندهد و با توجه به کمبود شدید سالن‌های استاندارد برای تمرینات تیم‌های لیگ برتری، آبی‌ها با چالشی بزرگ مواجه شده‌اند و احتمالاً ناچار خواهند شد تمرینات خود را در سالن‌های پراکنده و متفرقه شهر پیگیری کنند.

2556784

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *