اخبار ورزشی

فوری: 70 ماه محرومیت و 7 میلیارد جریمه برای بازی جنجالی

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، حدود یک هفته پس از نزاع دسته ‌جمعی در مصاف نوجوانان استقلال و شاهین تهران که زمین مسابقه را برای دقایقی به میدان زد و خورد تبدیل کرد و سکوهای ورزشگاه مرغوبکار را نیز درگیر خود کرد، کمیته انضباطی هیئت فوتبال استان تهران در سه صفحه حکم نهایی این پرونده را صادر کرد؛ آرایی که دامنه آن از بازیکنان تا کادرهای فنی و حتی باشگاه و هواداران را در بر می‌گیرد.

بر اساس این رأی، شدیدترین مجازات‌ها نصیب دو هوادار شده است: امیرعلی مهروری (منتسب به استقلال) و امیر کشانی (منتسب به شاهین) به‌دلیل فحاشی و درگیری با بازیکنان و کادر فنی حریف، به یک سال محرومیت از تمامی فعالیت‌های فوتبالی و به ترتیب مبالغ 25 میلیون و 50 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

2545663

همچنین 14 بازیکن از دو تیم استقلال و شاهین نیز که در درگیری با بازیکنان حریف نقش پررنگی داشتند، به محرومیت‌های شش‌ ماهه، سه ‌ماهه و یک ‌ماهه و جرایم نقدی 15 تا 60 میلیون تومانی محکوم شده‌اند.

2545664

علاوه بر این‌ها، جریمه نقدی و محرومیت متوجه دو عضو کادر فنی هر دو تیم نیز شده است: امین حاج محمدی (مربی استقلال) به دلیل توهین و فحاشی به کادر فنی حریف، به مدت یک ماه محروم شده و جریمه نقدی 20 میلیون تومانی نیز برایش در نظر گرفته است. محسن پارسا سرمربی شاهین هم با حکم مشابه مواجه شده است.

نکته دیگر اینکه کمیته انضباطی هیئت فوتبال تهران، برای باشگاه استقلال نیز به ‌دلیل عدم رعایت شرایط میزبانی که منجر به نزاع و درگیری شده، حکم جالبی بریده است: پنج بازی محروم از حضور هواداران (میزبان و میهمان) و 100 میلیون تومان جریمه نقدی.

2545665

آنطور که از آرای صادره مشخص است، به جز محرومیت‌های فردی برای بازیکنان، مربیان و هواداران درگیر در این نزاع که روی هم رفته عدد عجیب هفتاد ماه را نشان می‌دهد، مجموع جریمه نقدی در 19 حکم صادر شده، مبلغ 730 میلیون تومان یا به عبارتی بیش از 7 میلیارد ریال برآورد می‌شود که در نوع خود برای فوتبال رده نوجوانان بی‌سابقه است. حتی میتوان گفت تا به حال چنین جریمه‌ای صرفا برای تخلفات یک بازی در فوتبال ایران را کسی به خاطر ندارد.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *