اخبار سیاسی

معتمدی‌زاده: مردم ایران الگویی نوین از حضور سیاسی را رقم زده‌اند

معتمدی‌زاده: مردم ایران الگویی نوین از حضور سیاسی را رقم زده‌اند

محمد معتمدی‌زاده، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، با اشاره به حضور مردم در صحنه و ناکامی دشمن در تحقق اهداف خود اظهار کرد: دشمن همواره تلاش کرده با دست گذاشتن بر نقاط ضعف کشور، به‌ویژه مسائل اقتصادی و دیگر مشکلات جامعه، از آن برای پیشبرد اهداف براندازانه خود استفاده کند.

وی با اشاره به کوتادی18 و 19 دی‌ماه سال گذشته گفت: دشمن در آن مقطع نیز تلاش کرد با دامن زدن به نارضایتی‌ها به اهداف خود برسد، اما موفق نشد. با شکل‌گیری تجمعات، گروهک‌های تروریستی و افراد سازماندهی‌شده و مسلح در میان مردم حضور یافتند و با کشته‌سازی و اقدامات دیگر تلاش کردند به این موضوعات دامن بزنند؛ با این حال، حضور مردم در میدان و حمایت قاطع آنان از وطن مانع از تحقق این اهداف شد.

معتمدی‌زاده با اشاره به جنگ تحمیلی سوم و شهادت رهبر انقلاب و فرماندهان کشور تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر و فرماندهان ما می‌تواند روحیه ملت و حاکمیت را تضعیف کند و زمینه براندازی را فراهم آورد، اما باور نمی‌کرد مردم با حضور پررنگ خود در میدان، چنین مانعی در برابر اهدافش ایجاد کنند. با وجود شهادت رهبر کشور، مردم در روزهایی که هنوز رهبر جدیدی معرفی نشده بود، با حضور در میدان نقش‌آفرینی کردند و همچنان نیز این حضور ادامه دارد. ملت ایران بیش از 220 شب است که در میدان حضور دارد و اجازه نداده است خواسته دشمن محقق شود.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر آگاهی و بصیرت مردم ایران خاطرنشان کرد: این رویکرد سیاسی نوین که امروز در میان ملت ایران شکل گرفته، در نظام‌های سیاسی دنیا کم‌نظیر و زبانزد است و می‌تواند به الگویی برای ملت‌های آزاده تبدیل شود.

معتمدی‌زاده ادامه داد: مردم بصیر و آگاه ایران تا زمان رفع تهدیدها و بیرون راندن دشمنان و جنایتکاران از کشور، مصرانه و به‌صورت خودجوش در میدان ایستاده‌اند. بازخورد مثبت و حضور سنگین ملت بزرگ ایران در صحنه، ارزشی فراتر از صدها بمب اتم دارد و همین موضوع موجب شده است رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر اهمیت این حضور تأکید کنند.

وی با اشاره به نقش مردم در حفظ و تقویت نظام جمهوری اسلامی گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون، حضور مردم بارها موجب دوام و قوام نظام شده و امروز نیز همین حضور نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

معتمدی‌زاده در پایان با تأکید بر ضرورت قدردانی مسئولان از مردم اظهار کرد: امیدواریم مسئولان با خدمت صادقانه، شبانه‌روزی و جهادی، قدر این مردم را بدانند؛ چراکه چنین ملتی شایسته خدمت با جان و دل است.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *