اخبار سیاسی

نماینده مجلس: آمریکا در مورد عراق اشتباه می‌کند/ عراق امروز با عراق سال‌های پیش کاملاً متفاوت است چرا که…

به گزارش خبرگزاری رز نیوز، علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، حملات بامداد امروز ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی را علیه مواضع حشدالشعبی در شهرهای مختلف عراق، به‌شدت محکوم کرد و گفت: این تجاوز نظامی نقض آشکار و بی‌پرده حاکمیت ملی عراق و به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی است.

به روایت خانه ملت، وی در ادامه تأکید کرد: ایالات متحده با رویکردی متکی بر قدرت و نادیده گرفتن هرگونه تعهد انسانی، جهان را به سوی قانون جنگل سوق داده است. تفکر سلطه‌جویانه و خوی درندگی آمریکا در حملات مکرر به کشورهای مختلف تجلی یافته و این رویکرد، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در سراسر جهان است.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: واشنگتن امروز هیچ تعهدی نسبت به بشریت ندارد و تنها هدفش ویرانی کشورها برای حفظ سلطه است.

سلیمی با اشاره به نقش محوریت آمریکا در جنایات منطقه، خاطرنشان کرد: دنیا باید هرچه سریع‌تر از خواب غافلت بیدار شود تا بتواند در برابر این موجود شرور مقابله کند. اگر جامعه جهانی به‌موقع در برابر تکبر و جنایات آمریکایی‌ها اقدام نکند، به‌زودی تمام نقاط جهان دچار آشفتگی امنیتی گسترده و غیرقابل‌کنترلی خواهد شد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به وضعیت جاری در عراق، تأکید کرد: آمریکا در اشتباهی محاسباتی است اگر تصور کند عراقِ امروز را می‌توان با تهدید و ارعاب به عقب راند. عراق امروز با عراق سال‌های پیش کاملاً متفاوت است. ملت عراق اکنون ملتی بیدار، هوشیار و منسجم است که روحیه عزت و استقلال را بازیافته و دیگر اجازه نمی‌دهد اراده دیگران بر سر سرنوشت آن‌ها دیکته شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: عراقی‌ها با تکیه بر اراده ملی، از خاک خود دفاع کرده و آمریکا را پشیمان خواهند کرد. هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر ملتی که طعم استقلال و عزت را چشیده است پیروز شود. آمریکا به طور حتم در عراق با شکستی سخت روبررو خواهد شد و در نهایت زیر مشت گره‌کرده و اراده پولادین جبهه مقاومت له خواهد شد./

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *