اخبار اجتماعی

پاسخ زاکانی به منتقدان طرح “تورم صفر”

زاکانی: لایحه تعیین تکلیف ساختمان‌های نیمه‌کاره در مرحله کارشناسی است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، علیرضا زاکانی در حاشیه افتتاح پل دسترسی خیابان ستارخان به بزرگراه شهید چمران، با حضور در جمع خبرنگاران، درباره طرح « تورم صفر» اظهار کرد: هدف از اجرای طرح تورم صفر، ایجاد ثبات در قیمت‌ها، افزایش اعتماد عمومی و فراهم کردن سپری حمایتی در برابر تورم است؛ اقدامی که می‌تواند در مقابله با آثار جنگ اقتصادی آمریکا نیز مؤثر باشد.

وی ادامه داد: به افرادی که معتقد هستند اجرای چنین طرحی چه ارتباطی با وظایف شهرداری دارد، پیشنهاد می‌کنم ماده 55 قانون شهرداری‌ها و همچنین ابلاغیه‌ها و مصوبات پیشین مرتبط با وظایف شهرداری را مطالعه کنند. از جمله این موارد، موضوع شکل‌گیری میادین و سایر مجموعه‌های مرتبط با ارائه خدمات به شهروندان است.

شهردار تهران با بیان اینکه به نظر می‌رسد برخی از دوستان به ابعاد مختلف فعالیت‌های شهرداری در این حوزه توجه کافی ندارند، تصریح کرد: دسته دیگری از منتقدان معتقدند که اجرای چنین طرحی ممکن است باعث غفلت از سایر وظایف و امور شهری شود که اجرای پروژه‌های جاری نشان می‌دهد می‌توان در کنار سایر وظایف شهرداری، اقدامات مؤثری نیز در زمینه حمایت اقتصادی از شهروندان انجام داد.

وی گفت: برخی دیگر از منتقدان بر این باورند که چنین اقداماتی ممکن است مداخله در بازار تلقی شود و تعادل طبیعی بازار را بر هم بزند. در مقابل، باید توجه داشت که این طرح با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و ایجاد ثبات نسبی در قیمت کالاهای اساسی اجرا می‌شود.

زاکانی افزود: در حال حاضر، بیش از 50 درصد مردم تهران از مجموعه‌های مرتبط با این طرح خرید می‌کنند. عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت می‌تواند به‌عنوان یک لنگر قیمتی عمل کند و مانعی در برابر افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و شکل‌گیری تورم انفجاری در شهر باشد.

 

.

 

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *