اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

خاص‌ترین قاب از سهراب در یزد(عکس)

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، یکی از صحنه‌های جالب و ویژه نیمه اول دیدار امروز چادرملو اردکان و استقلال، به رفتار خاص سهراب بختیاری‌زاده در کنار خط طولی زمین اختصاص داشت؛ جایی که سرمربی آبی‌پوشان طبق عادت همیشگی خود، دست به قلم شد تا هیچ نکته‌ای از عملکرد شاگردانش را از قلم نیندازد.

بختیاری‌زاده همواره این عادت را دارد که در جریان مسابقه و به‌ویژه در طول نیمه اول، اشتباهات فنی و نکات تاکتیکی بازیکنانش را با جزییات یادداشت کند تا در فرصتی مناسب در رختکن و بین دو نیمه، این موارد را به آن‌ها گوشزد کند.

این عادت جالب در بازی امروز مقابل چادرملو خیلی زود به چشم آمد؛ به طوری که در دقیقه ۷ مسابقه، کارگردان تلویزیونی نمایی متفاوت از سرمربی استقلال را به تصویر کشید. در این صحنه، بختیاری‌زاده در محوطه فنی و لب خط، روی چمن زانو زده بود و با تمرکز بالا مشغول نوشتن اشتباهات بازیکنانش در همان دقایق ابتدایی بازی بود.

2553325

این قاب ویژه که به یکی از تصاویر ماندگار نیمه نخست تبدیل شد، به خوبی حساسیت، وسواس و دقت بالای سهراب بختیاری‌زاده روی کارش را نشان می‌دهد؛ سرمربی‌ای که تلاش می‌کند با رصد لحظه‌به‌لحظه بازی، به بهترین شکل ممکن نفرات استقلال را در مستطیل سبز هدایت کند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *