اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

خاطرات خوب کمالوند و خیبر از تقابل با پرسپولیس


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، فراز کمالوند به عنوان قدیمی‌ترین سرمربی لیگ برتر در سی‌امین سالی که در فوتبال ایران سرمربیگری می‌کند، امیدوار است تیمش مقابل پرسپولیس نتیجه مطلوبی کسب کند و با دست پر از بازی حساس چهارشنبه بیرون بیاید.

خیبر که چند روز قبل در یزد دو بار از چادرملو پیش افتاد و در لحظات پایانی با یک ضربه پنالتی برد را با تساوی عوض کرد، حالا با شرایط جسمی و ذهنی مناسبی آماده مسابقه با پرسپولیس شده است.

2548856

نکته قابل توجه درباره تقابل شاگردان کمالوند با پرسپولیس این است که سرمربی خیبر در گذشته بارها روی نیمکت تیم‌های مختلف مقابل سرخ‌پوشان پایتخت قرار گرفته و نتایج خوب زیادی را هم ثبت کرده است. کمالوند گذشته به عنوان سرمربی نفت آبادان و گسترش فولاد ، پرسپولیس را با هدایت برانکو ایوانکوویچ شکست داده و روی نیمکت تراکتور هم سابقه برد مقابل پرسپولیس باسرمربیگری علی دایی را دارد.

جالب اینکه خیبر فصل گذشته در لیگ برتر هم توانست پرسپولیس را در دو بازی رفت و برگشت شکست بدهد و حالا سبزپوشان دیار لرستان با آمارهایی بسیار مثبت در بازی خانگی مقابل شاگردان مهدی تارتار قرار می‌گیرند.

2548857

بی‌شک کمالوند و شاگردانش برای موفقیت جلوی پرسپولیس به حمایت هواداران خودی در ورزشگاه خرم‌آباد امید بسته‌اند؛ هوادارانی که همواره نقش مهمی در موفقیت های خیبر داشتند و قطعا در بازی فردا(چهارشنبه) هم می‌توانند روز سختی را برای سرخ‌پوشان تهرانی رقم بزنند.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *