اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

وفاداری به بایرن: قرارداد جدید برای فاتح توپ طلا

2555865

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، کین در تابستان ۲۰۲۳ با قراردادی به ارزش ۹۵ میلیون یورو از تاتنهام به بایرن مونیخ پیوست و قراردادی تا اواسط سال ۲۰۲۷ در ورزشگاه آلیانز امضا کرد. او خیلی زود ثابت کرد که ارزش پرداخت چنین مبلغ هنگفت و قابل توجهی از سوی مدیران این باشگاه آلمانی را داشته است و نقش مهمی را در موفقیت‌های چند سال اخیر تیمش ایفا کرد.

قرارداد فعلی او تابستان آینده به پایان می‌رسد. بایرن و کین مدتی است که درباره قرارداد جدید مذاکره می‌کنند و حالا فابریتزیو رومانو مدعی شده است که اکنون جزئیات نهایی آن را نیز حل‌ و فصل کرده‌اند. با وجود مطرح شدن نام او در ارتباط با رئال مادرید و بارسلونا در ماه‌های اخیر، این بازیکن انگلیسی در جنوب آلمان خواهد ماند و قراردداد جدیدی را به امضا خواهد رساند.

2555865

کین از زمان ورود به مونیخ در ۱۵۹ بازی برای این باشگاه ۱۵۶ گل به ثمر رسانده و ۴۰ پاس گل داده است. این ملی‌پوش انگلیسی که تاکنون ۱۲۵ بازی ملی انجام داده، این هفته جایزه ارزشمند توپ طلا را نیز به دست آورد و با کسب بیشترین آرا، این جایزه معتبر انفرادی را بالاتر از کیلیان امباپه و لامین یامال از آن خود کرد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *