اخبار سیاسی

آتش‌سوزی نفتکش متخلف پس از برخورد به مین در شرق تنگه هرمز

ارتش: یک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد

به گزارش حوزه دفاعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، روابط عمومی نیروی دریایی ارتش اعلام کرد ساعاتی پیش یک نفتکش متخلف که با خاموش‌کردن سامانه‌های ردیابی خود، درصدد عبور از محدوده ممنوعه و ناامن در شرق تنگه هرمز بود، به مین‌های دریایی برخورد کرد و دچار آسیب و حریق شد.

نیروی دریایی ارتش اعلام کرد، تنگه هرمز برای کشتی های متخلف و شناورهایی که بدون هماهنگی قصد عبور داشته باشند، ناامن و بسته است و برای عبور امن، باید با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هماهنگی های لازم را انجام دهند.

به گزارش رز نیوز به نقل از تسنیم، از ابتدای دوران حمله‌ی آمریکا و اسرائیل به کشورمان در 9 اسفند 1404 تنگه‌ی هرمز بسته شد و هیچ شناوری بدون اذن نیروهای مسلح کشورمان حق تردد را ندارد. تاکنون دهه‌ها شناور به مین برخورد کرده و دچار حریق شده‌اند و بسیاری از نفتکش‌ها نیز مورد اصابت نیروهای مسلح کشورمان قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *