اخبار ورزشی

آرین سلیمی، ترمیناتور ناگویا! | ورزش سه

close

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، قهرمان المپیک پاریس در وزن ۸۰+ کیلوگرم تکواندو، هر سه مبارزه‌اش را برد، هیچ‌کدام را به راند سوم نکشاند و در فینال، نماینده ازبکستان را با اختلاف سنگین از پیش رو برداشت.

سلیمی از همان مرحله یک‌چهارم نهایی کار را مقابل تانگ هائو، نماینده چین شروع کرد. گزارش رسانه چینی «شانشی وان‌باو» از ۱۲ ضربه مؤثر سلیمی به بدن در این مبارزه نوشته: در کنار امتیازهایی که از مشت و ضربات سر گرفت. تانگ هائو در نهایت ۲ بر صفر شکست خورد.

مرحله نیمه‌نهایی هم برای سلیمی دردسر زیادی نداشت. محمد الاعربی از اردن در دو راند ۱۵-۲ و ۱۳-۲ شکست خورد تا فینال شکل بگیرد؛ فینالی مقابل مورات مولونوف از ازبکستان.

اینجا دیگر خبری از مسابقه نزدیک نبود.

سلیمی راند اول را ۲۶ بر ۴ برد. در راند دوم هم ۲۰ بر ۸ پیروز شد تا مجموع امتیازات فینال به ۴۶-۱۲ برسد. طلا پیش از آنکه مبارزه به راند سوم برسد، روی گردن نماینده ایران قرار گرفت.

این قهرمانی برای سلیمی یک جبران مستقیم هم بود. او در بازی‌های آسیایی هانگژو به مدال نقره رسیده بود و حالا در ناگویا، در همان میدان قاره‌ای، بدون واگذاری حتی یک راند، به طلا رسید.

سلیمی بعد از مسابقه درباره فشار رقابت‌ها گفت که توانسته فشار بازی‌های آسیایی را کنترل کند. جمله‌ای که با آمار سه مبارزه‌اش همخوان است: سه برد، سه مسابقه دو راندی و هیچ راند سومی در مسیر طلای سنگین‌وزن.

او می‌تواند نامزد عنوان غیررسمی بهترین ورزشکار ایرانی حاضر در ناگویا باشد. قهرمانی که انتظار داشتیم طلا بیاورد و آن را انجام داد. چطور؟ از حریفانش بپرسید که شب تمام تن‌شان درد می‌کند!

2545109
2545110

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *