اخبار سیاسی

ادامه بررسی طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در مجلس

ادامه بررسی طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در مجلس

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی طرح مدیریت راه بردی تنگه هرمز در مجلس، اظهار کرد: بررسی این طرح در دستورکار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قرار دارد که برخی از مفاد آن نیز در کمیسیون به تصویب رسیده است.

وی افزود: بررسی سایر مفاد این طرح نیز در جلسات بعدی انجام خواهد شد تا گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این‌باره آماده شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: ساماندهی طرح عبور و مور کشتی‌ها به‌طور جد در دستورکار مجلس و سایر نهادهای کشور قرار دارد و در این باره ایران تصمیم‌گیری خواهد کرد.

مالکی با بیان اینکه این طرح 12 ماده دارد، گفت: لازم است عبور مرور کشتی‌ها در تنگه هرمز مدیریت شود طبق این طرح از کشتی‌ها عوارض هم اخذ شده و می‌شود همان‌طور که در بسیاری از گذرگاه‌ها آبی این اقدام انجام می‌شود.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *