Blog
اسلاویا ۱-۲ آرسنال | سه امتیاز با چنگ و دندان!


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، آرسنال در دقایق پایانی با دشواری از برتری خود دفاع کرد و موفق شد در دیداری سخت و نفسگیر، اسلاویا پراگ را با نتیجه ۲-۱ شکست دهد. با این نتیجه، روند ناکامیهای اسلاویا در مرحله اصلی لیگ قهرمانان اروپا به ۲۳ مسابقه متوالی رسید که این تیم را در کنار یک تیم دیگر، صاحب رکورد بیشترین تعداد بازی بدون پیروزی در تاریخ این رقابتها قرار میدهد.
دو تیم دقیقاً یک سال پس از پیروزی ۳-۰ توپچیها در مرحله لیگ فصل گذشته، بار دیگر در پایتخت جمهوری چک به مصاف هم رفتند. آرسنال تنها ۹ دقیقه برای زدن گل نخست مسابقه زمان نیاز داشت و نونی مادوئکه دروازه میزبان را باز کرد. ویکتور گیوکرش توپ بلند داوید رایا را در زمین حریف با ضربهای به مسیر حرکت مهاجم انگلیسی فرستاد. مادوئکه نیز پس از فرار در موقعیت تکبهتک با نازار دومچاک، توپ را از بین پاهای دروازهبان عبور داد و به گل تبدیل کرد.

میکل مرینو که فصل گذشته در همین ورزشگاه دو بار گلزنی کرده بود، خیلی زود فرصت داشت بار دیگر نامش را در فهرست گلزنان ثبت کند، اما ضربه از راه دور او را دومچاک با واکنشی خوب به کرنر فرستاد.
هافبک اسپانیایی دو فرصت دیگر هم برای گلزنی داشت؛ ابتدا ضربه سرش روی ارسال گیوکرش از بالای دروازه به بیرون رفت و سپس شوت دیگری از او را دومچاک مهار کرد. شاگردان میکل آرتتا در برابر اسلاویا پراگ کاملاً مسلط به نظر میرسیدند؛ تیمی که ظاهراً از همان ابتدا تمرکز خود را روی جلوگیری از دریافت گلهای بیشتر گذاشته بود.
در نهایت، گل دوم آرسنال در دقیقه ۳۸ از راه رسید. گیوکرش با مرینو یک و دوی زیبایی انجام داد و سپس با ضربهای تماشایی توپ را به سمت دروازه فرستاد که پس از برخورد به تیر دروازه وارد چارچوب شد.

اسلاویا پراگ در نیمه اول نمایش کمرمقی داشت و حتی نتوانست یک شوت در چارچوب ثبت کند. با این حال، میزبان در همان دقیقه نخست نیمه دوم رایا را به واکنش وادار کرد و دروازهبان آرسنال ضربه از راه دور اسکار کوبیاک را دفع کرد.
شاگردان یندریش تریپیشوفسکی با انرژی و شدت بیشتری بازی میکردند و امانوئل آیائوسی نیز با شوتی که پس از برخورد به ازری کنسا تغییر مسیر داد، شانس خود را امتحان کرد؛ اما توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.
عملکرد اسلاویا در نیمه دوم بهمراتب امیدوارکنندهتر بود، اما آرسنال همچنان اجازه نمیداد میزبان به موقعیتهای جدی دست پیدا کند. گابریل در فاصلهای کوتاه دو بار با ضربه سر توپ را از روی خط دروازه دور کرد و رایا نیز ضربه سر کوبیاک را با واکنشی خوب مهار کرد.
با این حال، تلاشهای اسلاویا سرانجام در دقیقه ۹۰ نتیجه داد و این تیم یکی از گلهای خورده را جبران کرد. ویکتور نواک از فاصلهای نزدیک، ارسال خطرناک داوید یوراسک را به گل تبدیل کرد تا اختلاف به حداقل برسد.
با وجود این گل دیرهنگام، آرسنال در نهایت توانست کار را بهخوبی به پایان برساند و رکورد شکستناپذیریاش در ۱۰ بازی خارج از خانه اخیر لیگ قهرمانان را حفظ کند (۷ برد و ۳ تساوی). توپچیها همچنین پس از ۱۲ تقابل با تیمهای جمهوری چک، همچنان هرگز مقابل آنها شکست نخوردهاند.
لینک خبر در وبسایت مرجع