اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

اولتیماتوم عنایتی: تیم من جای ترسوها نیست!

2530076

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، پالایش نفت بندرعباس به عنوان یکی از مدعیان اصلی صعود به لیگ برتر روز گذشته در خانه مقابل شاهین بندرعامری به میدان رفت و با تساوی یک بر یک متوقف شد. بعد از این مسابقه رضا عنایتی سرمربی پالایش نسبت به عملکرد بعضی از بازیکنان تیمش گلایه کرد و جملات تندی را علیه آنها بر زبان آورد.

عنایتی در این خصوص گفت: «بازی‌های اول فوق‌العاده سخت است؛ ضمن اینکه تیم ما امروز شرایط خوب بدنی و فنی نداشت و از نتیجه راضی نیستیم. مطمئن باشید این شرایط را درست می‌کنیم. تغییرات ما زیاد بوده و نیاز به هماهنگی داریم. من به تیم و بازیکنان اعتقاد و ایمان دارم. مطمئن باشید با اضافه شدن جوان هایی که متاسفانه کارت بازی شان نرسید، شرایط تیمی مان بهتر می‌شود. برای چند بازیکن باتجربه هم این اتفاق افتاد و کارت شان صادر نشد.»

او ادامه داد: «بازیکنان ما باید بدانند که کار سختی دارند. همه تیم‌ها مقابل ما باانگیزه هستند و شاهین هم اینطور بود. بارها به بچه‌ها گفتم اگر احساس می‌کنید از پیش برنده‌اید، ضربه سختی می‌خورید. تلنگر خوبی به تیم ما خورد و آن را به فال نیک می‌گیریم. هرچند که از شرایط بازی و نتیجه ناراحت هستیم، اما باید برای هفته های آینده آماده شویم تا شرایط را به سود خود تغییر بدهیم.»

2530076

سرمربی پالایش نفت با گلایه از عملکرد بعضی بازیکنان خود گفت: «بازیکنان ترسو در تیم من جایی ندارند و مطمئن باشید من برخورد وحشتناکی را با این مسئله خواهم کرد. شما این را خواهید دید و در روزهای آینده اخبارش را خواهید شنید. کسانی که می‌ترسند و با وجود بازی نمی‌کنند، نباید در تیم من باشند. من سعی می‌کنم تا زمان قانونی نقل و انتقالات تغییراتی را بدهم و تیمی را درست کنم که باب میل هوادار باشد. تیمی که ببازد، اما بجنگد و ببازد. نه اینکه ترسو بازی کنیم. گذشته من را نگاه کنید، متوجه می‌شوید که تیم‌های من همیشه شجاع بازی کرده‌اند. همینجا زمانی که با سایپا آمدیم و جلوی پالایش نفت بازی کردیم، همه شما از بازی ما لذت بردید.»

عنایتی همچنین بیان کرد: «با بچه‌ها اتمام حجت کردم و مطمئن باشید از هفته بعد تیم متفاوتی را خواهید دید. از هواداران عزیزمان عذرخواهی می‌کنم به خاطر نتیجه‌ای که اتفاق افتاد. مطمئن باشید تیمی را خواهم ساخت که در خورشان بندرعباس باشد. حداقل تیمی را می‌سازم که جنگجو باشد.»

او در پایان خبر از ایجاد تغییر در ترکیب پالایش نفت نسبت به بازی اول داد و گفت: «دیگر اسم‌ها بازی نمی‌کنند و هرکسی انگیزه خوبی داشته باشد، موفق خواهد شد. من فکر می‌کنم سیلی اول را خیلی خوب خوردیم تا یادمان باشد، تیم‌هایی که انگیزه دارند کار سختی مقابل آنها خواهید داشت.»

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *