اخبار ورزشی

اولین غایب بزرگ ایران در جام ملت‌ها

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه” انگار باید در هر تورنمنت مهمی تیم ملی ایران با بدشانسی یک ستاره را از دست بدهد تا جای خالی‌اش در اردو و حتی ترکیب اصلی حس شود. درست ۵ ماه قبل از جام جهانی ۲۰۲۶، سیدمجید حسینی، دفاع فیکس ایران با پارگی آشیل و یک جراحی سخت مواجه شد تا مهم‌ترین فستیوال فوتبال دنیا را از دست بدهد.

حالا اما نوبت به ستاره‌ای دیگر رسید، بازیکنی که از ابتدای فصل مصدومیت مثل یک گلوله از تفنگ شلیک شده، به دنبالش بود و سرانجام او‌ را از پا درآورد (هر چند برای مدتی معلوم). مهدی ترابی که از بازی هفته اول مقابل پیکان با مصدومیت دست و پنجه نرم کرد و حدود دو هفته از لیگ را از دست داد، سرانجام در هفته چهارم و بازی با چادرملو، تسلیم سرنوشت تلخی شد و با پارگی رباط صلیبی، نه تنها ادامه فصل بلکه جام ملت‌های آسیا را از دست داد.

بدون شک، لقب بزرگ‌ترین غایب تیم ملی در جام ملت‌ها تا به حال مهدی ترابی نام دارد. اما او برای بازگشت نه تنها روحیه‌اش را باخته، بلکه با انجام تمریناتی برای تقویت عضلانی، خود را آماده جراحی کرد و‌ سرانجام سه روز قبل و در روز یکشنبه با حضور در بیمارستان آتیه تهران، توسط دکتر رازی تحت عمل جراحی قرار گرفت.

2485737

با در نظر گرفتن تایم قطعی برای پشت سر گذاشتن دوران نقاهت، ترابی حداقل ۶ ماه دیگر استارت اولیه خود برای حضور دوباره در مستطیل سبز را خواهد زد. موضوعی که علاوه بر جام ملت‌ها، باعث می‌شود او بخش اعظمی از لیگ را هم از دست بدهد. شوکی تلخ به تیم ملی و تراکتور که چاره‌ای برای کنار آمدن با آن از سوی هر سه طرف ماجرا وجود ندارد و باید چشم انتظار بازگشت این بازیکن خوش تکنیک به میادین بود.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *